Μια συνουσία μηχανική

Μια συνουσία μηχανική

machine-in-action-2.jpg

Αν κάποιο από τα επόμενα χρόνια μπείτε στον Κωτσόβολο να αγοράσετε play station στο παιδί σας και μαζί με όλες τις συσκευές τελευταίας τεχνολογίας που υπάρχουν στην βιτρίνα, ανάμεσα στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στις παιχνιδομηχανές, εντοπίσετε μια μεγάλη πολυθρόνα που στον εξοπλισμό της διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα, ηλεκτρονικό υπολογιστή αλλά και κάτι που μοιάζει με ανδρικό γεννητικό όργανο, μην τρομάξετε. Καλωσορίστε τη νέα μόδα που λέγεται μηχανές του σεξ. Για αυτό βέβαια ευθύνεται κάποιος κύριος που ονομάζεται Άλαν Στάιν, κατάγεται από το Σιάτλ των Η..Π.Α. και μεταξύ σοβαρού και αστείου αποκαλεί τον εαυτό του ‘μηχανικό οργασμών’. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι υπεύθυνος για χιλιάδες ώρες σεξουαλικής ικανοποίησης ετησίως ενώ με βάση ένα αμερικανικό περιοδικό ευθύνεται για περισσότερες ώρες οργασμών ακόμα και από τον πιο διάσημο πορνοστάρ. Πάντως η κουστουμαρισμένη εμφάνιση αυτού του εκνευριστικά ήρεμου τύπου, δεν μπορεί με τίποτα να σε προϊδεάσει για το ασυνήθιστο επάγγελμα του. Τον εντοπίσαμε στο Μουσείο του Σεξ της Νέας Υόρκης όπου και εκτίθεται η πρώτη μηχανή που κατασκεύασε. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μάθαμε πολλά για το μέλλον της ανθρώπινης αλλά και μηχανικής σεξουαλικής ζωής μας από τον κ. Στάιν, αλλά την έκπληξη μας την επιφύλασσε η γυναίκα του, η πρώτη κυρία που ‘καβάλησε’ τη συγκεκριμένη μηχανή. Και ναι… μοιράζεται την εμπειρία μαζί μας.

Κ. Στάιν ποιο ακριβώς είναι το επάγγελμά σας;

Είναι δύσκολο να σας απαντήσω δεν νομίζω ότι υπάρχει όρος για αυτό που κάνω εγώ σαν δουλειά. Θα μπορούσα να με χαρακτηρίσω ‘γκουρού’ ευχαρίστησης ή μηχανικό οργασμών’. Το επάγγελμα μου είναι να κατασκευάζω ηλεκτρονικές συσκευές που μπορεί κάποιος να τις χειριστεί μέσω Ιντερνετ και να έχει μια ολοκληρωμένη συνουσία. Επίσης από το 2000 που κατασκεύασα την πρώτη μηχανή είμαι και παραγωγός αισθησιακών ταινιών.

Πριν κατασκευάσετε αυτή τη μηχανή με τι είχατε ασχοληθεί;

Πριν το 2000 δεν είχα καμία σχέση με αυτού του είδους τις δουλειές. Μόλις τελείωσα το σχολείο δούλεψα ως DJ για τέσσερα χρόνια. Μετά ασχολήθηκα με τον αυτοματισμό, είχα δουλέψει ως αυτοματιστής σε δυο διαφορετικές εταιρείες.

h-mhxanh-toy-kstain.jpg

Πως σας ήρθε η ιδέα να κατασκευάσετε μία τέτοια μηχανή;

Το 2000 έβλεπα μία ταινία στην τηλεόραση όπου σε κάποια σκηνή κάποιος χρησιμοποίησε κάποια συσκευή για να ικανοποιήσει σεξουαλικά τον εαυτό του και εκείνη την στιγμή σκέφτηκα πως μια συσκευή που θα μπορούσε κάποιος να την χειριστεί μέσω του διαδικτύου θα μπορούσε να αποτελέσει ένα καλό προϊόν. Εκείνη τη στιγμή είπα στον εαυτό μου, Αλαν εσύ θα δημιουργήσεις αυτή τη συσκευή. Από την επόμενη ημέρα ξεκίνησα να δουλεύω και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δημιούργησα την πρώτη μηχανή του σεξ που μπορεί κάποιος να τη χειριστεί μέσω Ιντερνετ. Εκείνη η περίοδος ήταν για εμένα πραγματικά δύσκολη γιατί σταμάτησα την δουλειά μου και επένδυσα 100.000$ για την δημιουργία αυτής της μηχανής και του προγράμματος χειρισμού της. Υπήρχαν αμφιβολίες για το αν θα λειτουργούσε, αλλά ευτυχώς λειτούργησε .

Περιγράψτε μας την συγκεκριμένη μηχανή.

Η thrill hammer (αυτό είναι το όνομα της μηχανής) διαθέτει δονητή 6.500 rpm και επαγγελματική κάμερα πολλή υψηλής ανάλυσης. Αυτό σημαίνει ότι πρώτων προσφέρει ευχαρίστηση σε αυτόν που την χρησιμοποιεί, αφού ο δονητής της είναι πραγματικά τελευταίας τεχνολογίας αλλά και επιτρέπει στον χειριστή της μηχανής, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται στην άλλη άκρη της γης, να δει από όσο κοντά θέλει όποιο σημείο του σώματος του ανθρώπου που χρησιμοποιεί την μηχανή σε πραγματικό χρόνο. Ακόμα η συγκεκριμένη μηχανή διαθέτει TFT οθόνη, μικρόφωνο και ηχεία. Ουσιαστικά πραγματοποιείται μια πλήρης σεξουαλική επικοινωνία. Βέβαια υπάρχει και ασύρματο χειριστήριο για όσους θέλουν να χειρίζονται την μηχανή μόνοι τους.

Έχετε κατασκευάσει κάποια άλλη συσκευή τέτοιου είδους;

Η ήταν η πρώτη συσκευή-ή μηχανή θα μπορούσαμε να την αποκαλέσουμε καλύτερα- αλλά από τότε έχω κατασκευάσει δέκα μηχανές του σεξ διαφορετικού τύπου. Πρώτα κατασκευάζω τις μηχανές για προσωπική ευχαρίστηση δεν το κάνω μόνο για τα χρήματα. Επίσης, υπάρχει και μηχανή για τους άνδρες μόνο που στο σημείο στο οποίο στη μηχανή για γυναίκες υπάρχει το ομοίωμα ανδρικού οργάνου στην μηχανή για τους άντρες υπάρχει ένα ομοίωμα χεριού.

Ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που χρησιμοποίησε την μηχανή και ποιο το αποτέλεσμα;

Η γυναίκα μου και έμεινε έκπληκτη.

sexm580.JPG

Ο κ. Στάιν με τη γυναίκα του

Για καλή μας τύχη η γυναίκα του ήταν εκεί οπότε της κάναμε κάποιες ερωτήσεις και μας απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Ήταν πραγματικά υπέροχη η αίσθηση και ουσιαστικά διαπίστωσα ότι αυτή η μηχανή σε ικανοποιεί απόλυτα, σε φτάνει σε οργασμό. Στο παρελθόν είχα χρησιμοποιήσει δονητή αλλά δεν έχει καμία σχέση. Σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη συνουσία. Μάλιστα κατέχω και ένα ρεκόρ γιατί είμαι ο μόνη γυναίκα που την χρησιμοποίησα ασταμάτητα για τέσσερις ώρες..

Ο σύζυγος σας δεν θα παρεξηγηθεί με αυτό που λέτε; Δηλαδή μας λέτε ότι δεν χρειάζεστε ποια ερωτικό σύντροφο;

Όχι δεν είπα κάτι τέτοιο, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σε ικανοποιήσει συναισθηματικά. Δεν μπορεί να σου προσφέρει για παράδειγμα ένα τρυφερό χάδι ούτε την αίσθηση ότι αγγίζεις το σώμα του συντρόφου σου απλά μπορεί να σε ικανοποιήσει και με το παραπάνω.

Πως νοιώσατε όταν σας είπε ο σύζυγος το σχέδιο του;

Πραγματικά τρελάθηκα, όχι από την άποψη ότι ήταν ακραίο αυτό για την εποχή που το ξεκίνησε αλλά από την πλευρά ότι ήταν πολύ μεγάλο οικονομικό ρίσκο. Οπότε του είπα βρες όλα τα εξαρτήματα που χρειάζεσαι μέχρι το βράδυ και επίσης τα κεφάλαια που χρειαζόμαστε για την κατασκευή και τότε το συζητάμε. Το βράδυ όταν γύρισα σπίτι είχε βρει τα πάντα οπότε δεν μπορούσα να πω τίποτα. Συνέχισα να δουλεύω και ουσιαστικά να είμαι ή μόνη πηγή εισοδήματος του σπιτιού μας για περίπου οχτώ μήνες γιατί ο Άλαν σταμάτησε να δουλεύει από τότε που ξεκίνησε να δουλεύει για την κατασκευή της μηχανής. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Κ. Στάιν πόσες μηχανές έχετε πουλήσει μέχρι σήμερα;

Περίπου χίλιες, αλλά οι πελάτες μας πάντα μας ζητούν εχεμύθεια.

Περιγράψτε μας τις εντυπώσεις του κόσμου που έχει χρησιμοποιήσει την μηχανή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι οι πελάτες μας φτάνουν σε οργασμό. Πολλές κοπέλες μας έχουν πει ότι η πρώτη τους φορά που ήρθαν σε οργασμό ή σε πολλαπλό οργασμό ήταν με την thrill Hammer. Άλλες κοπέλες δεν θέλουν να ξανακάνουν σεξ με άνδρες γιατί η μηχανή τους ικανοποιεί περισσότερο. Ξέρετε όντως τον πρώτο καιρό σε εθίζει γιατί πολύ απλά εδώ έχουμε να κάνουμε με μηχανή και η μηχανή ποτέ δεν κουράζεται οπότε λειτουργεί ασταμάτητα και καταλαβαίνεται τις συνέπειες…

Πόσο κοστίζει μία τέτοια μηχανή.

Η αρχική τιμή είναι 3000$ ενώ μπορεί να φτάσει και τα 10.000$ ανάλογα με τα εξαρτήματα και την ποιότητα που θα ζητήσει ο πελάτης.

o-k-stain-me-thn-mhxanh-toy-kai-thn-gynaika-toy2mik.JPG

Μπορεί κάποιος να έχει ένα μοντέλο στο μυαλό του με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και να σας κάνει ειδική παραγγελία.

Ναι βέβαια, μπορώ να κατασκευάσω μία μηχανή όπως μου την ζητήσει κάποιος. Για παράδειγμα λίγους μήνες πριν κατασκεύασα μετά από ειδική παραγγελία μια αρκετά περίπλοκη μηχανή. Στην συγκεκριμένη μηχανή μπορείς να αγγίζεις και να βλέπεις το σώμα της Τζινα Τζέϊμσον ενώ παράλληλα αισθάνεσαι και εσύ το άγγιγμα της. Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσω ενός προγράμματος εικονικής πραγματικότητας σε συνδυασμό με ειδικούς αισθητήρες τελευταίας τεχνολογίας.

Ποιο είναι το προφίλ των πελατών σας;

Κάποιοι από τους πελάτες μου λείπουν από το σπίτι τους για αρκετό καιρό και θέλουν να προσφέρουν στην γυναίκα τους σεξουαλική ικανοποίηση έστω και από εκεί που βρίσκονται. Για παράδειγμα έχω έναν πελάτη που είναι ναυτικός και συχνά μπαίνει στο Ιντερνετ από το πλοίο στο οποίο εργάζεται και προσφέρει ικανοποίηση στην γυναίκα του. Επίσης οι περισσότερες γυναίκες που αγόρασαν το προϊόν είναι επιτυχημένες επαγγελματίες π.χ. δικηγόροι ή γιατροί που δεν έχουν χρόνο για να κάνουν σχέσεις και έτσι προτιμούν να ικανοποιούνται μέσω της μηχανής μου όποτε και για όσο θέλουν. Τέλος πολλοί άνθρωποι με προβλήματα υγείας όπως ανάπηροι, σωματικά ή εγκεφαλικά, οι οποίοι είναι δύσκολο να βρουν ερωτικό σύντροφο ικανοποιούνται μέσω της συγκεκριμένης μηχανής.

Υπήρξατε αποδέκτης αρνητικών χαρακτηρισμών και αντιδράσεων από τους συγγενείς, τους φίλους και την κοινωνία γενικότερα;

Όχι ευτυχώς οι γονείς μου δεν είχαν κανένα πρόβλημα αλλά το κρατούσαν μυστικό από τους φίλους τους οι οποίοι όμως με είδαν στην τηλεόραση όταν μου έκαναν ένα αφιέρωμα στο ΗΒΟ και τότε το έμαθαν όλοι. Έπειτα τηλεφωνούσαν στους γονείς μου και τους έκαναν πλάκα τότε μόνο ένιωσαν λίγο άβολα. Οι φίλοι μου ποτέ δεν αντέδρασαν αρνητικά, οι περισσότεροι έρχονται συνεχώς στο σπίτι μου για χρησιμοποιήσουν τη μηχανή. Οι μόνες μεγάλες αντιδράσεις ήταν από κάποιους θρησκευτικές οργανώσεις που έχουν τάξει τον εαυτό τους εναντίον του σεξ γενικότερα. Δεν τους καταλαβαίνω αυτούς τους ανθρώπους, πως γίνεται να είσαι εναντίον του σεξ, το σεξ είναι ένα από τα δώρα που μας έδωσε ο θεός.

Ποια είναι τα επαγγελματικά και προσωπικά όνειρά σας για το μέλλον;

Νομίζω πως έχω εκπληρώσει όλα τα όνειρά μου. Έχω βρει την γυναίκα που θέλω να περάσω την ζωή μου μαζί της και έχουμε μία πολύ όμορφη καθημερινότητα τα τελευταία πέντε χρόνια που είμαστε παντρεμένοι. Στον επαγγελματικό τομέα θα ήμουν αχάριστος αν έλεγα ότι υπάρχει όνειρο που δεν το έχω εκπληρώσει. Ζω αυτήν την εκπλήρωση κάθε μέρα ταξιδεύοντας από χώρα σε χώρα και από πόλη σε πόλη πουλώντας μηχανές του σεξ. Ταξιδεύω και προσφέρω οργασμό σε γυναίκες, δεν νομίζω ότι υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο από την εικόνα μιας γυναίκας σε οργασμό.

NO COMMENTS

Leave a Reply