Το σωματείο Ήλιος τιμά τους George Tsakiris, Michael Chiklis, Nicholas Cage και...

Το σωματείο Ήλιος τιμά τους George Tsakiris, Michael Chiklis, Nicholas Cage και Marilou Henner

Η κοινότητα «Ήλιος», ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με βάση τη Βόρεια Καλιφόρνια, στις 7 Νοέμβη τιμά τους George Tsakiris, Michael Chiklis, Nicholas Cage και Marilou Henner στα πλαίσια του Ελληνικού Φιλανθρωπικού Χορού. Η δεξίωση θα λάβει μέρος στο ξενοδοχείο Fairmont του Σαν Φρανσίσκο. Επίσης, ι το «Βραβείο Φωτός του Ηλίου» θα παραλάβει η Καλομοίρα, η γνωστή Ελληνοαμερικάνα καλλιτέχνιδα της ποπ μουσικής. Τη βραδιά θα παρουσιάσει η Μαρία Μενούνος.

Σκοπός της κοινότητας «Ήλιος» είναι « να συντηρήσει και να προωθήσει το πνεύμα, τις αξίες και τα ιδανικά της Ελληνικής κουλτούρας και των παραδόσεων, για το καλό της νεολαίας και της Ελληνο-Αμερικάνικης κοινότητας.»
Ο Ελληνικός Φιλανθρωπικός Χορός είναι μοναδικός στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει δεχθεί πολύ θετικές κριτικές από τον τύπο και από τους ίδιους τους τιμώμενους. Παλιότερα είχαν τιμηθεί ο Τόνυ Θωμόπουλος, η Ελένη Αλεξοπούλου, ο Γιώργος Βέρας, ο Yanni, η Νία Βάρνταλος, ο Τζον Άνιστον, ο Τζιμ Γιαννόπουλος, η Μελίνα Κανακαρίδη, ο Τζέφρεϋ Ευγενίδης και ο Αλεξάντερ Πέιν.

NO COMMENTS

Leave a Reply