Τον Ομογενή Χάρι Ουίλσον υποστηρίζουν οι «Νιού Γιόρκ Τάιμς»

Τον Ομογενή Χάρι Ουίλσον υποστηρίζουν οι «Νιού Γιόρκ Τάιμς»

Η εφημερίδα «Νιού Γιόρκ Τάιμς» έχει υποστηρίξει την υποψηφιότητα του ομογενή πολιτικού κ. Χάρι Ουίλσον, ο οποίος διεκδικεί την θέση του οικονομικού ελεγκτή της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Η επίσημη υποστήριξη αποτελεί σημαντική χείρα βοηθείας για τον κ. Ουίλσον, τόσο εξαιτίας της δύναμης και επιρροής που ασκεί ως μια από τις σημαντικότερες – εάν όχι η σημαντικότερη – εφημερίδα της Αμερικής, όσο και λόγω του γεγονότος ότι η εφημερίδα αποφάσισε να δώσει το χρίσμα της σε Ρεπουμπλικανικό υποψήφιο, παρότι θεωρείται παραδοσιακά προσκείμενη στον κεντροαριστερό χώρο.
Harry WilsonΟι «Νιού Γιόρκ Τάιμς» Υποστηρίζουν τον Ομογενή Χάρι Ουίλσον
Την υποψηφιότητα του ομογενή πολιτικού κ. Χάρι Ουίλσον την θέση του οικονομικού ελεγκτή της πολιτείας της Νέας Υόρκης υποστηρίζει η εφημερίδα «Νιού Γιόρκ Τάιμς». Η «γραμμή» αυτή που κρατά η σημαντικότερη εφημερίδα της Αμερικής, για τον ομογενή υποψήφιο έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω του ότι ενώ θεωρείται παραδοσιακά προσκείμενη στον κεντροαριστερό χώρο, αποφάσισε να δώσει το χρίσμα της σε Ρεπουμπλικανικό υποψήφιο.
Γιός ενός μπάρμαν, και ελληνίδας ματανάστριας ράφτρας ο Χάρι Ουίλσον μεγάλωσε στο Johnstown, 38 μίλια βορειοδυτικά του Albany.
Εργάστηκε τέσσερα χρόνια στην επενδυτική τραπεζική, πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα, και στη συνέχεια εργάστηκε για μια δεκαετία στο ιδιωτικό επιχειρήσεις επενδύσεων Blackstone Group και Silver Point.

NO COMMENTS

Leave a Reply