Ομογενής διευθυντής του μεγάλου ταξιδιωτικού οργανισμού «Mill-Run Tours»

Ομογενής διευθυντής του μεγάλου ταξιδιωτικού οργανισμού «Mill-Run Tours»

Ο πρώην περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων των Ολυμπιακών Αερογραμμών, Γιώργος Τασιγιάννης, στις αρχές Ιανουαρίου ανέλαβε τα καθήκοντα του διευθυντή πωλήσεων του μεγάλου ταξιδιωτικού οργανισμού «Mill-Run Tours Inc».
Στη σχετική ανακοίνωση Τύπου αναφέρεται ότι το «Mill-Run Tours Inc» θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους «wholesaler» ταξιδιωτικούς οργανισμούς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ιδρύθηκε το 1974 και αυτή την στιγμή έχει δώδεκα γραφεία και απασχολεί με εργασία διακόσια άτομα. Ο εν λόγω οργανισμός είναι ευρύτερα γνωστός στον αεροπορικό, ταξιδιωτικό και τουριστικό κλάδο και ειδικεύεται στην προμήθεια χαμηλού κόστους «wholesale» εισιτηρίων αποκλειστικά για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες.
«Αμεσος στόχος του οργανισμού», δήλωσε ο κ. Γιώργος Τασιγιάννης, «είναι η διάθεση εισιτηρίων χαμηλού κόστους και στο επιβατικό κοινό της Ομογένειας. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια για Αθήνα Θεσσαλονίκη και άλλους προορισμούς εντός της Ελλάδας και της Κύπρου σε συμφέρουσες τιμές».
Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι ο εν λόγω οργανισμός σύντομα θα ανοίξει δικό του γραφείο και στην κομητεία Μπέργκεν (Bergen County) της Νέας Ιερσέης.
(Πηγή: Ε. Κήρυκας)

NO COMMENTS

Leave a Reply