Εκδηλώσεις για την 20η του Επέτειο του Ταμείου Υποτροφιών Hellenic Times

Εκδηλώσεις για την 20η του Επέτειο του Ταμείου Υποτροφιών Hellenic Times

Στις 14 Μαΐου 2011, στο ξενοδοχείο Marriott Marquis στη Νέα Υόρκη το Ταμείο Υποτροφιών Hellenic Times (Hellenic Times Scholarship Fund-HTSF) θα τιμήσει στο χορό που θα διοργανώσει για την 20η του επέτειο τον ηθοποιό Gilles Marini και τον επιχειρηματία Σπύρο Μυλωνά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τραγουδήσουν, μεταξύ άλλων, ο Θάνος Πετρέλης και η Καλομοίρα.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 20η επέτειο το HTSF θα χρηματοδοτήσει ειδικά εργαστήρια που θα διεξαχθούν νωρίς το πρωί της 14ης Μαΐου, όπου θα παραστούν όσοι είχαν τιμηθεί τα προηγούμενα χρόνια για να εμπνεύσουν τους νεώτερους, καθώς και  διακεκριμένες προσωπικότητες σε διαφόρους τομείς του πολιτικού, κοινωνικού και επιχειρηματικού κόσμου για να τους μυήσουν στα μυστικά της επιτυχίας. Τη δική τους νότα θα δώσουν, λοιπόν, οι επιφανείς επιχειρηματίες Τζον Κατσιματίδης και Σπύρος Μυλωνάς, η τιμημένη με Oscar Ολυμπία Δουκάκη, ο ηθοποιός Τζον Άνιστον, οι τραγουδίστριες Καλομοίρα και Kathy Sledge αλλά και πολλοί άλλοι που έχουν διαπρέψει στη δημοσιογραφία, τη Νομική, την Υγεία και την Έρευνα αλλά και την Πολιτική.

Πολλοί, βέβαια, από τους τιμηθέντες του παρελθόντος θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση μέσω ζωντανής σύνδεσης, ενώ  Πρόεδρος του HTSF είναι ο δικηγόρος στη Ν. Υόρκη Νικ Κατσόρης. Μετά από 20 χρόνια δραστηριοποίησης, το ύψος των υποτροφιών προς τους φοιτητές ανέρχεται στα 2.000.000$.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις προσκλήσεις και την αγορά εισιτηρίων, επισκεφθείτε το Website του HTSF: www.HTSF.org ή το προφίλ του στο facebook ή ακόμα μπορείτε να καλέσετε στο 212-986-6881.

NO COMMENTS

Leave a Reply