Το Ελληνο αμερικανικό Συμβούλιο αναγνωρίζει την προσφορά διακεκριμένων Ελλήνων

Το Ελληνο αμερικανικό Συμβούλιο αναγνωρίζει την προσφορά διακεκριμένων Ελλήνων

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2011, το Ελληνοαμερικανικό Συμβούλιο της Νότιας Καλιφόρνια (AHC), μια πολιτική οργάνωση που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Ελληνοαμερικανών, διοργανώνει τον 36ο Ετήσιο Χορό στο Omni Hotel στο Λος Άντζελες.

Από την ίδρυση του, το Ελληνοαμερικανικό Συμβούλιο αποτελεί το επίκεντρο των πολιτικών δραστηριοτήτων των Ελλήνων της Καλιφόρνια. Πρωταρχικός του στόχος είναι η προάσπιση των συμφερόντων της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας, χρηματοδοτώντας και συμμετέχοντας σε διάφορες εκδηλώσεις αλλά και υποστηρίζοντας τα μέλη του Κογκρέσου που τίθενται υπέρ των ελληνικών ζητημάτων.

Κάθε χρόνο, το Συμβούλιο τιμά τους διακεκριμένους Έλληνες πολιτικούς και κοινοτικούς αρχηγούς. Φέτος, θα τιμηθούν οι Λίντα Κατέχη, Ευτύχιος Βλαχάκης, Γεώργιος Αναγνωστόπουλος και Ileana Ros-Lehtinen, μέλος του Κογκρέσου. Μεταξύ άλλων σημαντικών προσώπων, στην εκδήλωσε θα παρευρεθούν η Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας, κα Ελισάβετ Φωτιάδου, ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου, κ. Ανδρέας Κυπριανίδης και ο συν-ιδρυτής του Συμβουλίου, κ. Άρης Ανάγνος.

Η προσέλευση θα ξεκινήσει στις 6:00μμ ενώ το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 7:00μμ. Το ξενοδοχείο “Omni Hotel” βρίσκεται στην 251 South Olive Street στο Los Angeles, CA 90012.

Για περαιτέρω πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα: www.americanhellenic.org

 

NO COMMENTS

Leave a Reply