Ο πρέσβης Τζον Νεγκροπόντε παρουσίασε το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων του Orange στην...

Ο πρέσβης Τζον Νεγκροπόντε παρουσίασε το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων του Orange στην Καλιφόρνια

Το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων της επαρχίας Orange της Καλιφόρνια παρουσίασε ο διπλωμάτης Τζον Νεγκροπόντε στα μέλη και τους καλεσμένους του ετήσιου γκαλά στις 12 Μαϊου, μιλώντας, μεταξύ άλλων, και για την εξωτερική πολιτική της Αμερικής.

Ο Τζον Νεγκροπόντε υπηρέτησε ως διπλωμάτης στην Ονδούρα, το Μεξικό, τις Φιλιππίνες, τα Ηνωμένα Έθνη και το Ιράκ. Στην Ουάσιγκτον, υπήρξε ο “άνθρωπος” του Νίξον στο Βιετνάμ και Αναπληρωτής Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας επί προεδρίας Ρίγκαν, υψηλόβαθμο στέλεχος επί Μπους και Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών.

Στις εξέχουσες προσωπικότητες που παρευρέθηκαν στο γκαλά συγκαταλέγονατι και οι: John R. Malott, Robert H. Tuttle, Gaddi Vasquez και Linn Williams.

Η εκδήλωσε πραγματοποίηθηκε στο Westin South Coast Plaza, όπου οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαρία να απολαύσουν ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων της Νότιας Καλιφόρνιας αποτελεί τον μεγαλύτερο μη κερδοσκοπικό οργανισμό διεθνών σχέσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η αποστολή του είναι να συνδέσει τον κόσμο με την επαρχία Orange. Το Συμβούλιο επιδιώκει την επίτευξη των στόχων του μέσω εκδηλώσεων, όπου προσκαλούνται εξέχουσες προσωπικότητας και συζητώνται ζητήματα διεθνούς ενδιαφέροντος. Επίσης, στηρίζει και ενθαρρύνει τη συμμετοχή των τοπικών σχολίων, κολεγίων και πανεπιστημίων.

NO COMMENTS

Leave a Reply