Τα εγγόνια Ελλήνων μεταναστών τραγουδούν για τους παππούδες τους στα Gabby Awards

Τα εγγόνια Ελλήνων μεταναστών τραγουδούν για τους παππούδες τους στα Gabby Awards

Ο Εμμανουήλ Αϊβάς και ο Τζορτζ Ψωμάς, δύο νέοι επαγγελματίες μουσικοί, θα ερμηνεύσουν στην εκδήλωση των Gabby Awards ένα τραγούδι εμπνευσμένο από τις ιστορίες των παππούδων τους και το μεγάλο ταξίδι για τη γη της Αμερικής μέσω του Ellis Island. «Το Ταξίδι» είναι γραμμένο και από τους δύο για να εκφράσουν την επιρροή των προγόνων τους στη δική τους ζωή και το δικό τους παρόν και θα το ερμηνεύσουν συνοδεία άλλων μουσικών.

Ο Εμμανουήλ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Chapel Hill, όπου σπούδασε σύνθεση και κλασικό πιάνο. Είναι συνθέτης και τραγουδιστής του γκρουπ  Emanuel and the Fear, με το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε Ηνωμένες Πολιτείες, Ευρώπη και Καναδά.

Ο Γιώργος τελείωσε το Muhlenberg College και ανακηρύχθηκε νικητής του“Broadway Idol”  στο Φεστιβάλ Θεάτρου της Νέας Υόρκης. Έχει χαρίσει τη φωνή του στον Kevin από την ταινία κινουμένων σχεδίων “The Upstate Four” και συμμετείχε στο τεύχος Δεκεμβρίου 2008 του περιοδικού Vogue στη φωτογράφηση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» της φωτογράφου Annie Leibovitz.

Και οι δύο ανυπομονούν για τη μεγάλη στιγμή του «Ταξιδιού» και δηλώνουν υπερήφανοι για την καταγωγή τους, τους παππούδες τους αλλά και για όλους τους Έλληνες μετανάστες που έχουν παρόμοιες ιστορίες να διηγηθούν και τις οποίες θέλουν να ακούσουν τη βραδιά των Gabby Awards

NO COMMENTS

Leave a Reply