Τρόφιμα αξίας 12.000 ευρώ σε άπορες ελληνικές οικογένειες από την Ελληνική Ομοσπονδία...

Τρόφιμα αξίας 12.000 ευρώ σε άπορες ελληνικές οικογένειες από την Ελληνική Ομοσπονδία Β. Καλιφόρνιας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Βορείου Καλιφόρνιας, με τη συμπαράσταση του «Hellenic Relief Foundation» προέβη σε διανομή τροφίμων σε 85 αποδεδειγμένα άπορες οικογένειες. Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο κοινωνικό γραφείο του Άγιου Ιώαννη στον Ταύρο.

Η Ομοσπονδία ακύρωσε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σαν Φρανσίσκο με σκοπό να διαθέσει τα χρήματα αυτά σε ελληνικές οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

«Θα ήταν άκομψο εμείς να κάνουμε γλέντια και ο κόσμος εδώ, τα αδέλφια μας, να πεινάνε. Αποφασίσαμε, έτσι, να ακυρώσουμε μόνο την παρέλαση και όχι τους τιμητικούς εορτασμούς, με τον όρο ότι τα χρήματα που θα εξοικονομούσαμε θα τα διαθέταμε για να στηρίξουμε ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν ανάγκη», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεόδωρος Λαλιώτης.

Τα τρόφιμα που διανεμήθηκαν ήταν αξίας 3.500 ευρώ ενώ στις 14 Αυγούστου η Ομοσπονδία προσέφερε αντίστοιχο ποσό σε 18 οικογένειες στο Πέραμα. Επίσης, προσέφερε στα τέλη Ιουλίου άλλες 5000 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Τρίπολης.

Στη διανομή των τροφίμων στον Ταύρο παρέστη εκ μέρους του «Hellenic Relief Foundation» o Στέλιος Τακετζής και η επικεφαλής των εθελοντών στην Αθήνα Μαρία Σιούρδη.

Οι ομογενείς δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους στα αδέλφια τους στην Ελλάδα με κάθε τρόπο. Επόμενο βήμα του θα είναι η συναυλία που διοργανώνεται στο Χιώτικο Σπίτι της Νέας Υόρκης με την συμμετοχή ομογενών καλλιτεχνών για να συγκεντρωθούν χρήματα για την Ελλάδα.
(πηγή: ΑΜΠΕ)

NO COMMENTS

Leave a Reply