Ο Μίκυ Μάους βάζει την φουστανέλα του και .. αρχίζει το χορό!!

Ο Μίκυ Μάους βάζει την φουστανέλα του και .. αρχίζει το χορό!!

opaΈνα διαφορετικό αφιέρωμα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες της Disneyland στην Καλιφόρνια στις 25 με 27 Μαρτίου. Καθώς ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων Μίκυ Μάους θα φορέσει την φουστανέλα του και θα το γλεντήσει αλά ελληνικά φωνάζοντας “Opa” (ώπα), που είναι και ο τίτλος του αφιερώματος.

Από τις 10:00 έως τις 18:00 κάθε μέρα μοναδικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται στο it’s a small world του Disneyland Mall και στο Paradise Gardens στο Disney California Adventure park.

Μεταξύ άλλων στο  it’s a small world θα πραγματοποιούνται Ολυμπιακοί Αγώνες με εκπαιδευτή τον Ηρακλή, όπως επίσης και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις από το σχήμα “οι πολίτες της Ελλάδας” και ζωντανές παραστάσεις από Έλληνες μουσικούς και χορευτές. Ενώ παράλληλα θα μπορεί κανείς να βρει ειδικές προσφορές σε τρόφιμα με ελληνική καταγωγή…

Από την άλλη στο  Paradise Gardens ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει ελληνικά κρασιά, να απολαύσει ζωντανές παραστάσεις και Έλληνες χορευτές στους ρυθμούς του Καλαματιανού.

Τέλος στις 26 Μαΐου η Disneyland απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε ένα δείπνο διαφορετικό σε μια ειδική βραδιά στο Golden Οινοποιείο Αμπέλου στο πάρκο της Disney California Adventure. Το δείπνο πρόκειται να επιμεληθούν ελληνικές διασημότητες όπως η Chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η οινοποιός Χριστίνα Μπουτάρη και θα περιλαμβάνει εκλεκτά ελληνικά φαγητά και κρασιά..

 

 

NO COMMENTS

Leave a Reply