Μπάιντεν υπέρ της Ελλάδας: Θέλουμε να πετύχετε, μας συμφέρει

Μπάιντεν υπέρ της Ελλάδας: Θέλουμε να πετύχετε, μας συμφέρει

BaidenΛίγες ώρες πριν ο Αντώνης Σαμαράς περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου για να συναντήσει τον Μπαράκ Ομπάμα, η στήριξη που ευελπιστεί από τις ΗΠΑ έρχεται από τον Αμερικανό αντιπρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.
«Έχουμε κάθε συμφέρον να επιτύχει η Ελλάδα» δηλώνει σε συνέντευξή του στην Καθημερινή ο Αμερικανός αντιπρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, εκφράζοντας την υποστήριξή του στις μεταρρυθμίσεις που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση.

«Ο πρόεδρος και εγώ, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο ελληνικός λαός βιώνει μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, καθώς αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση που έχει διαρκέσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια και η οποία απαίτησε τεράστιες θυσίες.
Έχουμε κάθε συμφέρον να επιτύχει η Ελλάδα και θέλω να σας διαβεβαιώσω, όπως έκανα και κατά την επίσκεψή μου στην Αθήνα το Δεκέμβριο του 2011, ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να στέκονται αλληλέγγυες προς τους Έλληνες φίλους μας, καθώς αναζητούμε τρόπους για να υποστηρίξουμε τις μεταρρυθμίσεις σας και να επιταχύνουμε την επιστροφή στην ανάπτυξη», τονίζει ο Τζο Μπάιντεν.

NO COMMENTS

Leave a Reply