Ομογενής καλεσμένος στην ομιλία Ομπάμα

Ομογενής καλεσμένος στην ομιλία Ομπάμα

nicholas-andco-620x300Ο ομογενής Peter Mouskondis ήταν μεταξύ των επίσημων προσκεκλημένων  του Αμερικανού Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα στο Κογκέσσο. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας ομογενής παρακολούθησε την ομιλία, αφού είχε λάβει τιμητική πρόσκληση. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες καθόταν δίπλα στην πρώτη κυρία της χώρας, Μισέλ Ομπάμα.

Ο  Έλληνας ομογενής είναι ο Πρόεδρος της εταιρίας «Nicholas and Company». Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό εργασιακό περιβάλλον του Έλληνα, ο λόγος για τον οποίο ήταν προσκεκλημένος του Προέδρου είναι το καλό εργασιακό κλίμα που επικρατεί στην εταιρία του.  Έχουν μια πρωτότυπη άποψη για τις συνθήκες που πρέπει να επικρατούν στο εργασιακό περιβάλλον. Έχουν ένα ιδιαίτερο τρόπο για να συμπεριφέρονται στους υπαλλήλους τους. Το «μότο» τους είναι «Χαρούμενο προσωπικό- Χαρούμενοι πελάτες».

Τέλος, ο Peter Mouskondis και η σύζυγος του είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν για λίγα λεπτά με τον Πρόεδρο Ομπάμα και τη σύζυγο του, στο Λευκό Οίκο, ώστε να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις.

Η εταιρεία του Peter Mouskondis ιδρύθηκε το 1939, απασχολεί περίπου 500 εργαζομένους και δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων.

NO COMMENTS

Leave a Reply