Το Archbishop Iakovos Leadership 100 Endowment Fund γιόρτασε τα 30 χρόνια

Το Archbishop Iakovos Leadership 100 Endowment Fund γιόρτασε τα 30 χρόνια

Leadership_00_Nitzi_George_LogothetisΤο Archbishop Iakovos Leadership 100 Endowment Fund, ένα από τα πιο υποσχόμενα ελληνικά φιλανθρωπικά ιδρύματα, γίορτασε την 30η επέτειο του από τις 13 ως τις 16 Φεβρουαρίου στο The Ritz-Carlton στη Φλόριντα.

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου συνεδρίου, στο οποίο παρευρέθηκαν περίπου 400 μέλη και καλεσμένοι, ο πρόεδρος Charles H. Cotros έδωσε τη σκυτάλη του γραφείου του στον Αντιπρόεδρο George S. Tsandikos, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου.

Το Συνέδριο τόνισε το μέλλον της Εκκλησίας και τα Φιλανθρωπίας στην Αμερική και τον κόσμο με την απονομή του βραβείου «τελειότητας» του Archbishop Iakovos Leadership 100 στο Ινστιτούτο Seleni για τα προγράμματα υγείας που αφορούν την υγεία των γυναικών.

Το βραβείο παρέλαβε η Nitzia Logothetis και ο σύζυγος της. Το Ινστιτούτο Seleni δημιουργήθηκε για να απευθυνθεί στις ιδιαίτερες νοητικές ανάγκες των γυναικών και των οικογενειών τους μέσα από την έρευνα. Ταυτόχρονα, στόχος του Ινστιτούτου είναι η αύξηση και η παροχή πληροφοριών αλλά και η παροχή κλινικής βοήθειας.

Με το ίδιο βραβείο τιμήθηκε και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το οποίο παρέλαβε ο Vasili Tsamis, που είναι υπεύθυνος για τις παγκόσμιες φιλανθρωπίες.

Επίσης, βραβείο παρέλαβε και ο παραγωγός και σκηνοθέτης Nicholas J. Furris για τις ελληνορθόδοξες τηλεπικοινωνίες (GOTelecom).
Τέλος, στα πλαίσια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν και οι εξής διάλογοι: «Μια Ματιά στο Μέλλον» και «Μια Ματιά στο μέλλον των Επιχειρήσεων».

NO COMMENTS

Leave a Reply