Ιταλός σχεδιαστής λανσάρει ελληνικό παπιγιόν στις ΗΠΑ

Ιταλός σχεδιαστής λανσάρει ελληνικό παπιγιόν στις ΗΠΑ

Alex_Vacca_Mr_Hyde-BowΜια νέα κολεξιόν από την μοντένρα μάρκα Mr Hyde Bow παρουσιάζει μια συλλογή παπιγιόν εμπνευσμένη από την Ελλάδα. Δερμάτινα παπιγιόν που έχουν λεπτομέρειες από ελληνικά χρυσά και ασημένια νομίσματα, ένα μπλε αστέρι, καράβια, ψάρια, και από την ελληνική τέχνη. Η ιδέα για τη δημιουργία της συγκεκριμένης κολεξιόν ανήκει στον σχεδιαστή Alex Vacca.

«Από τότε που μετακόμισα στο Λος Αντζελες, το 2005, οι περισσότεροι φίλοι μου, είναι Έλληνες», δήλωσε ο σχεδιαστής Alex Vacca. «με την πολύτιμη βοήθεια τους, κατάφερα να φέρω από την Ελλάδα τα υλικά, όπως τα νομίσματα, για να διακοσμήσω τα παπιγιόν.», και συνεχίζει, «δούλεψα μαζί τους μερικές ωραίες ιδέες, έχουμε όλη το ίδιο χιούμορ.»

Η κολεξιον αρχικά είχε παπιγιόν για άντρες αλλά τώρα έχει και βραχιόλια και κολιέ για τις γυναίκες. Αρχικά, ήθελε να κάνει ένα κολιέ-παπιγιόν για την κοπέλα του, πριν από μερικά χρόνια. Έτσι ο διάσημος φωτογράφος, συνδίασε το πάθος του για τη μόδα με μια μοναδική ιδέα για να δημιουργήσει «υψηλής ποιότητας κοσμήματα, όπως δερματινα και βίντατζ κουμπιά» τα οποία είναι «κομψά και προτότυπα.»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθέιτε την ιστοσελίδα: www.mrhydebow.com.

NO COMMENTS

Leave a Reply