Νέα Διαδικτυακή Κοινότητα για τους Έλληνες της Βοστώνης

Νέα Διαδικτυακή Κοινότητα για τους Έλληνες της Βοστώνης

nick-stamoulis

Η διαδικτυακή κοινότητα GreekBoston.comγια του Έλληνες της Βοστώνης και της ευρύτερης περιοχής και η μητρική της εταιρεία Worldwide Greeks LLC ανακοίνωσε σήμερα μια σύμπραξη στρατηγικής σημασίας με την ελληνική ιστοσελίδα  κοινωνικής δικτύωσης MyParea.com που χρηματοδοτείται από την National Hellenic Societyπου έχει έδρα την Ουάσιγκτον.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας μεταξύ των δυο εταιρειών, όλες οι εκδηλώσεις της ελληνικής κοινότητας που θα δημοσιεύονται στο  GreekBoston.com θα συμπεριλαμβάνονται και στο MyParea.com. Έτσι όλα τα ελληνικά φεστιβάλ και όλες οι ελληνικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Βοστώνης θα μπορούν μέσω των ιστοσελίδων αυτών να απευθυνθούν σε περισσότερο κόσμο.

Επιπλέον όλοι Έλληνες της κοινότητας που θα θέλουν να προωθήσουν και να γνωστοποιήσουν μελλοντικές εκδηλώσεις θα μπορούν δωρεάν να δημοσιοποιήσουν το γεγονός τόσο στο GreekBoston.com, όσο και στο MyParea.com.

« Το να υπάρχουν δύο ελληνικές σελίδες κοινωνικής δικτύωσης εκεί έξω δεν είναι και πολύ λειτουργικό» λέει ο ιδιοκτήτης  του Worldwide Greeks®, Nick Stamoulis. «Η νέα πορεία του Worldwide Greeks™ είναι επικεντρωμένη στην δημιουργία υλικού, στην διαφήμιση και όχι τόσο στην κοινωνική δικτύωση και είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με το MyParea.com στην πραγμάτωση ενός εκπληκτικού Ελληνικού κοινωνικού δικτύου όπου όλοι οι Έλληνες τις Αμερικής κι όλου του κόσμου θα μπορούν να βρίσκονται σε επαφή.»

NO COMMENTS

Leave a Reply