Ο Michael N. Bapis είναι ο νέος πρόεδρος του ελληνικού τμήματος του...

Ο Michael N. Bapis είναι ο νέος πρόεδρος του ελληνικού τμήματος του φιλανθρωπικού ιδρύματος Ronald McDonald House New York

ronald_mcdonald_bapis

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα Ronald McDonald House NewYork ανακοίνωσε πως ο Michael N. Bapis, συνεργάτης και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Bapis, ορίστηκε ως πρόεδρος του ελληνικού τμήματος του οργανισμού. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος κατέχει την θέση του επίτιμου προέδρου του οργανισμού.

Ως πρόεδρος, ο Bapis ανάμεσα σε άλλα καθήκοντα , θα ξεκινήσει με το σχηματισμό μιας εκτελεστικής επιτροπής που θα ορίσει νέους στόχους για το ελληνικό κομμάτι του ιδρύματος. Το ελληνικό τμήμα του ιδρύματος βρίσκεται σε λειτουργιά για πάνω από 30 χρόνια και έχει βοηθήσει πολλές οικογένειες από Ελλάδα και Κύπρο που αναζητούν στην Νέα Υόρκη θεραπείες για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο. Η στήριξη της τοπικής ελληνικής κοινότητας στο εγχείρημα του φιλανθρωπικού ιδρύματος τόσο οικονομικά όσο και ηθικά έχει βοηθήσει σημαντικά στο να παρέχεται βοήθεια στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο χωρίς να επιβαρύνονται οι οικογένειες που έρχονται από Ελλάδα και Κύπρο και αναζητούν θεραπεία.

«Είναι μεγάλη τιμή και μεγάλο προνόμιο για εμένα να αναλάβω τα καθήκοντα του προέδρου του ελληνικού τμήματος για ένα ίδρυμα τέτοιου βεληνεκούς» δήλωσε ο Bapis. «Ανυπομονώ να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις το φιλανθρωπικό έργο του ιδρύματος» συνέχισε.

« Είναι μεγάλη τιμή για μας να έχουμε τον Michael Bapis στην ηγεσία του ελληνικού τμήματος του Ronald McDonald House NewYork» δήλωσε από την μεριά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του φιλανθρωπικού αυτού ιδρύματος, WilliamT. Sullivan.

NO COMMENTS

Leave a Reply