Ακόμα μια διάκριση για τα οικολογικά προϊόντα

Ακόμα μια διάκριση για τα οικολογικά προϊόντα

στα βραβεία VERTE 2014

Verte-2014

Η Διευθύνων Σύμβουλος των οικολογικών προϊόντων ECOS, Kelly Vlahakis-Hanks, μαζί με την ηθοποιό Suzie Amis-Cameron και τον παραγωγό του Avatar Jon Landau, βραβεύθηκαν πρόσφατα κατα τα βραβεία Verte 2014, μια εκδήλωση για να συγκεντρώσει χρήματα για το grades of Green, ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα μη-κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που έχει σαν αποστολή τη φροντίδα στο περιβάλλον.

Η βραδιά, εμπνευσμένη από το περιβάλλον, προσέλκυσε αρκετά μέλη της πράσινης κοινότητας και βασικός παρουσιαστής της ήταν ο John Ireland, ραδιοφωνικός παραγωγός στο ESPN710 και η ραδιοφωνική φωνή των Los Angeles Lakers.

«O Jon και η Suzy, είτε δημιουργούν εμπνευσμένες ταινίες όπως το Avatar , είτε διασφαλίζουν την δίχως ρύπους βιομηχανική παραγωγή προϊόντων, ή ιδρύοντας σχολεία που έχουν ώς στόχο τους τη διάπλαση περιβαλλοντικής συνείδησης των μαθητών τους, πάντα έχουν σαν γνώμονα τη προστασία της γής.», δήλωσε η Kimberly Lewand Martin, συνιδρύτρια του ιδρύματος Grades of Green.

«Και είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το πώς τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα κάνουν την αειφόρο επιβίωσή μας ευκολότερη σε καθημερινή βάση. Πρόκειται για τρείς σπουδαίες μορφές για τα παιδιά που προσπαθούμε να εμπνεύσουμε και να ενδυναμώσουμε – δείχνοντας έμπρακτα στους νέους ανθρώπους πως υπάρχει δυνατότητα να επιτυγχάνεις τους στόχους σου και να αγαπάς το πλανήτη ταυτόχρονα», συμπλήρωσε.

Είναι μεγάλη τιμή να λαμβάνω αυτό το βραβείο σήμερα κι έχει ξεχωριστή αξία για ‘μένα καθώς τιμά επίσης και τον πατέρα μου. Το να είμαι η κόρη του μεγάλου Δρ. Van Vlahakis με γεμίζει με υπερηφάνεια., σημείωσε η Kelly Vlahakis-Hanks που επιφορτίστηκε πρόσφατα με το βάρος της διεύθυνσης των επιχειρήσεων του πατέρα της ύστερα απ’ τον πρόσφατο θάνατό του.

Η Suzie Amis-Cameron που έχει επίσης συνεργαστεί με τον μεγαλύτερο κατασκευαστή οικολογικών προϊόντων για το πάσινο σχολείο “Muse”, δήλωσε πως «η φροντίδα στο περιβάλλον είναι η μόνη ουσιαστική αγάπη που θα μπορούσαμε να δείξουμε στις επόμενες γενιές».

Το Verte 2014, που περιλάμβανε τη κύρια εκδήλωση για να μαζευτούν πόροι για το Grades of Green, διοργανώθηκε στις 6 Ιουνίου 2014 στο MBS Media Campus τη παραλία του Μανχάταν όπου ο James Cameron πρόκειται να γυρίσει τη δεύτερη του ταινία Avatar, της οποίας τη παραγωγή θα κάνει δίχως να προκαλέσει εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, χάρη στα ηλιακά πάνελ που έχουν ήδη εγκατασταθεί εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως ο κύριος σκοπός του Grades of Green είναι να εμφυσήσει τη φροντίδα του περιβάλλοντος στα νέα παιδιά με το να παράσχει στους γονείς, τους δασκάλους και στους μαθητές τα κατάλληλα εργαλεία ούτως ώστε να εμπνεύσουν και να ενισχύσουν την περιβαλλοντική αγωγή στη πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Αποδέκτης βραβείου της αμερικάνικης Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος , το Grades of Green αποτελεί πηγή έμπνευσης αυτή τη στιγμή για πάνω από 150.000 μαθητές που συμμετέχουν στη διάσωση του περιβάλλοντος σε πάνω απο 36 πολιτείες αι 5 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το http://www.gradesofgreen.org/.

Μπορείτε εδώ να παρακολουθήσετε τις συνεντεύξεις απο το κόκκινο χαλί που το greekreporter εξασφάλισε για ‘σας:

NO COMMENTS

Leave a Reply