«GRK Fresh Greek»: Η επιστήμη του γύρου

«GRK Fresh Greek»: Η επιστήμη του γύρου

grk

«Από τους ανθρώπους που έφεραν το δράμα, τη Δημοκρατία και τα ρολόγια, σας παρουσιάζουμε την απλή τελειότητα του GRK. Σας ταξιδεύουμε σε κλασικές ελληνικές γεύσεις, που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει. Καλή όρεξη!»

Με αυτό το σλόγκαν καλωσορίζει ο Έλληνας ιδιοκτήτης του εστιατορίου «GRK Fresh Greek», Γιώργος Νίκας τους πελάτες του. Ο επί χρόνια ενεργός επιχειρηματίας με την πρωτοποριακή του ιδέα κέρδισε τους πελάτες στην Νέα Υόρκη και τώρα αποφάσισε να επεκτείνει την επιχείρησή του ανοίγοντας και άλλο εστιατόριο. Αυτή τη φορά στην Ουάσινγκτον.

Η αμερικανική εφημερίδα Washington Post φρόντισε να ενημερώσει τους αναγνώστες της για το μεγάλο συμβάν, που αναμένεται στις 18 Ιουλίου.

Η δημοσιογράφος της εφημερίδας κάνει λόγο για μια ραγδαία αναπτυσσόμενη επιχείρηση, που σκοπεύει να επεκταθεί σε άλλες οκτώ περιοχές το αμέσως επόμενο διάστημα.

Το εστιατόριο GRK κέντρισε επίσης και το ενδιαφέρον του σάιτ Wanderlista, το οποίο σε πρόσφατο ρεπορτάζ του σκιαγραφεί το προφίλ του ανθρώπου, που βρίσκεται πίσω από την επιτυχημένη επιχείρηση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γιώργος Νίκας στηρίζει την ελληνική οικονομία, καθώς όλα τα προϊόντα, από το κρέας μέχρι το γιαούρτι και τα μπαχαρικά, εισάγονται από την Ελλάδα.

Με αγνά ελληνικά υλικά δημιουργεί το υπέρτατο μενού:  Ψιλοκομμένο κρέας, τυλιγμένο σε πίτα ψημένη στα κάρβουνα, φρέσκα λαχανικά, τζατζίκι, χωριάτικη σαλάτα και για επιδόρπιο γιαούρτι με κομμάτια τομάτας, αγγουράκι, φρέσκο βασιλικό και παρθένο ελαιόλαδο. Πιο ελληνικό δεν γίνεται!

Ο Έλληνας επιχειρηματίας το έχει αναγάγει σε επιστήμη και το «GRK Fresh Greek» σίγουρα θα ικανοποιήσει και με το παραπάνω ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

NO COMMENTS

Leave a Reply