Η Skyline διοργάνωσε τουρνουά Γκόλφ για να ενισχύσει το Smile train

Η Skyline διοργάνωσε τουρνουά Γκόλφ για να ενισχύσει το Smile train

Skyline

Η Skyline Restoration,πρωτοπόρος στο τομέα των οικοδομών/ανακαινίσεων διοργάνωσε το ετήσιο τουρνουά Γκολφ της για να ενισχύσει το έργο του Smile Train για 6η συνεχή χρονιά. Το γεγονός συγκέντρωσε πάνω από 80.000 δολάρια, ποσό που πρόκειται να διατεθεί προκειμένου να παρασχεθεί δωρεάν χειρουργείο σε παιδιά που έχουν γεννηθεί είτε με χειλόσχηση ή παλατόσχηση.

Η Ελληνοαμερικάνικη εταιρεία, κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 400.000 δολαρίων από το 2008 υπέρ της Smile Train, ενός διεθνούς φιλανθρωπικού οργανισμού που παρέχει δωρεάν χειρουργεία στα χείλη παιδιών σε υπό ανάπτυξη χώρες που θα αδυνατούσαν αλλιώς να προβούν στη δυσβάσταχτη επέμβαση.

«Δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη η σημερινή μέρα… Η γιορτινή ατμόσφαιρα, ο ηλιόλουστος ουρανός, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για το Smile train», δήλωσε η Εύα Χατζάκη, διευθύντρια μάρκετινγκ των Skyline Restoration και επικεφαλής του 6ου ετήσιου τουρνουά γκολφ που διοργανώθηκε το περασμένο μήνα στο Village Club του Sands Point.

«Γνωρίζοντας πως βοηθούμε νέα παιδιά να γιατρευτούν από ένα εξουθενωτικό ελάττωμα που ωστόσο διορθώνεται εύκολα, ασφαλώς είναι αρκετό για να μας γεμίσει με χαμόγελα, δεδομένου πως τα παιδιά θα μπορέσουν να ζήσουν μια κανονική ζωή. », εξήγησε.

«Είμαστε ευγνώμονες που βρισκόμαστε εδώ και βοηθούμε παιδιά προκειμένου να έχουν ένα καλύτερο αύριο», πρόσθεσε ο ιδρυτής της Skylines κ. John Kalafatis. «Είμαστε κατά γράμμα μια εταιρεία προσανατολισμένη στην υπηρεσία. Παρέχουμε στους πελάτες μας υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και επαγγελματισμό, ενώ ταυτόχρονα δίνουμε χείρα βοηθείας στη κοινωνία. Είμαστε υπερήφανοι για την ενασχόλησή μας αυτή και παραπάνω από ευτυχείς που μπορούμε να υπηρετούμε το σκοπό αυτό.»

Επετεύχθησαν έτσι πολλοί στόχοι. Η ποικιλία των παρευρισκομένων, όπως επισημαίνει ο Kalafatis «αρχιτέκτονες, εργολάβοι, διευθυντές, κατασκευαστές και άλλοι εταιρικοί σύμβουλοι, όπως επίσης και ο όλο και αυξανόμενος αριθμός των καλεσμένων συντελούν σε μεγαλύτερα χρηματικά ποσά για το Smile Train και περισσότερες δυνατότητες συνεργασίας.»

«Απολαμβάνουμε την επιτυχία της εκδήλωσης, πιστοί στο σκοπό μας, ενώ οι καλεσμένοι μας περνούν καλά, είπε»

NO COMMENTS

Leave a Reply