Το Περιοδικό New York Times Παρουσιάζει τη Νέα Εικόνα της Αθήνας

Το Περιοδικό New York Times Παρουσιάζει τη Νέα Εικόνα της Αθήνας

akropoli-660-1

Πρόσφατο άρθρο του περιοδικού New York Times κάνει αναφορά στην αλλαγή της εικόνας της Αθήνας παρουσιάζοντας και ένα βίντεο αφιέρωμα στη πρωτεύουσα της Ελλάδος, με τίτλο “36 ώρες στην Αθήνα”.

Σύμφωνα με το άρθρο,η πόλη της Αθήνας, ύστερα απο χρόνια οικονομικής αλλα και επαγγελματικής κρίσης, όπου εταιρείες και επιχειρήσεις πλήτονταν κατ΄εξακολούθηση, επανακάμπτει με γρήγορους αλλά σταθερούς ρυθμούς αποκτώντας και πάλι την εμπιστοσύνη της στις διεθνείς αγορές.

Αξιοσημείωτο είναι, όπως αναφέρει το περιοδικό, ότι οι νέοι συνδυάζοντας μια ιδιοσυγκρασία με στοιχεία απο την αρχαία Ελλάδα αλλά προσαρμοσμένα στη σημερινή εποχή, δημιουργικοί και καινοτόμοι με νέες και εμνευσμένες ιδέες ξεκινούν νέες επιχειρήσεις με προοπτικές.
Οι πλατείες της πόλης ειναι γεμάτες καφετέριες και εστιατόρια που σερβίρουν παραδοσιακά γεύματα και γλυκά εξαιρετικής ποιότητας. Ιδιαίτερη ειναι η αναφορά του περιοδικού στο Μουσείο της Ακρόπολης πού συγκαταλέγεται στα καλύτερα μουσεία του κόσμου.

Το New York Times μέσα απο το βίντεο και στις 36 ώρες στην περιήγηση του στη πρωτεύουσα παρουσιάζει με αμέριστη εκτιμήση άλλοτε τη παραδοσιακή πόλη με τα εστιατόρια και τα Κυκλαδίτικα νησιά, αλλα και την επίσκεψη στο μουσείο της Ακρόπολης. Τέλος,  επισκέπτεται την παραλία της Βουλιαγμένης που θεωρείται η ομορφότερη της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

NO COMMENTS

Leave a Reply