Ανατροπή στην υπόθεση του ομογενή Σαββόπουλου

Ανατροπή στην υπόθεση του ομογενή Σαββόπουλου

savvas-708

Νέα στοιχεία που κυκλοφόρησαν μετά το τετραπλό φονικό στην Ουάσινγκτον, έρχονται να ρίξουν φως και να συμπληρώσουν την εικόνα της άγριας δολοφονίας της οικογένειας των Ομογενών και της οικιακής βοηθού τους.

Τελευταία ένδειξη, το αποτύπωμα ενός παπουτσιού στην πόρτα της έπαυλης, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από το ABC, και ανέτρεψε όσα μέχρι πρότινος, υποστήριζε η αστυνομία, περί μη ύπαρξης εμφανών σημαδιών διάρρηξης.

Το συγκεκριμένο ίχνος αποτελεί απόδειξη ότι, ο δράστης ή οι δράστες εισήλθαν με τη βία στο σπίτι της οικογένειας Σαββοπούλου.
“Η πόρτα είναι σπασμένη κοντά στην κλειδαριά, και ένα ίχνος παπουτσιού ή μπότας είναι ορατό στο εξωτερικό της, υποδηλώνοντας βίαιη εισβολή”, αναφέρεται στη δικογραφία που έχει σχηματίσει η αστυνομία, ενώ οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, το αποτύπωμα του παπουτσιού δεν προέκυψε από περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

savvas3_0

Υπενθυμίζουμε ότι, στις 14 Μαΐου, η οικογένεια Σαββόπουλου μαζί με την οικιακή βοηθό, κρατήθηκαν όμηροι και σφαγιάστηκαν. Για το άγριο έγκλημα δράστης φέρεται να είναι ο συλληφθείς Ντάρον Ντίλον Γουίντ, σύμφωνα με την αστυνομία, όμως υπάρχει περίπτωση να είχε συνεργούς.

savvas3_0

Ένα ένταλμα έρευνας μάλιστα, που περιλαμβάνεται στον φάκελο που έχει στην κατοχή του το ABC, αποκαλύπτει ότι, η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει το κινητό της συζύγου του Σάββα Σαββόπουλου, Έιμι, το οποίο πιστεύει ότι πήρε μαζί του ένας άγνωστος ύποπτος, μετά την εγκληματική πράξη.

Από τη δικογραφία προκύπτει ότι, τα θύματα δολοφονήθηκαν αφού πρώτα ο δράστης ή οι δράστες “εισέπραξαν” τα 40.000 δολάρια που έφερε στην έπαυλη της οικογένειας συνεργάτης του Σαββόπουλου, και άφησε μέσα σε μια τσάντα σε ένα κόκκινο σπορ αυτοκίνητο που βρισκόταν στο γκαράζ.

R-efistore_700

NO COMMENTS

Leave a Reply