Πώς σκότωσαν την οικογένεια του ομογενή Σάββα Σαββόπουλου -Βρέθηκε το φονικό όπλο

Πώς σκότωσαν την οικογένεια του ομογενή Σάββα Σαββόπουλου -Βρέθηκε το φονικό όπλο

savvopoulos-savas-708

Ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. Αυτό ήταν το όπλο με το οποίο ο ή οι δράστες σκότωσαν τον Ελληνα Ομογενή επιχειρηματία Σάββα Σαββόπουλο, την σύζυγό του Εϊμι, τον 10χρονο γιο τους και την 57χρονη οικιακή βοηθό τους στην Ουάσινγκτον, πριν μερικές εβδομάδες.

s3_13

Ο Σάββας Σαββόπουλος και η σύζυγός του

Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται,  στην έκθεση της τοπικής αστυνομίας, την οποία αποκαλύπτει το αμερικανικό δίκτυο NBC Washington. Το ματωμένο ρόπαλο του μπέιζμπολ βρέθηκε δίπλα στα άψυχα σώματα του ζεύγους Σαββόπουλου, ενώ σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, ο επιχειρηματίας δέχθηκε χτύπημα με το ρόπαλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού και η σύζυγός του Έιμι έφερε εκδορές στο λαιμό και στο κεφάλι. Το άψυχο σώμα του 10χρονου γιου τους Φίλιπ,  βρέθηκε πυρπολημένο σε άλλη κρεβατοκάμαρα, ενώ σύμφωνα με την έκθεση, ο δεκάχρονος πριν πεθάνει είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό από αιχμηρό αντικείμενο.

kideia_10

Σημειώνεται ότι,  η αστυνομία έχει συλλάβει ως ύποπτο για το στυγερό τετραπλό έγκλημα τον 34χρονο Ντάρον Ντίλον Ουίντ, που εργαζόταν στο παρελθόν στις επιχειρήσεις του Σαββόπουλου, στον οποίο οδηγήθηκε από το DNA του,  που βρέθηκε σε μισοφαγωμένη πίτσα στο σπίτι του Σαββόπουλου.

s1_21

Ο φερόμενος ως δράστης

s7_4Το σπίτι όπου δολοφονήθηκε η οικογένεια του Σαββόπουλου

R-efistore_701

NO COMMENTS

Leave a Reply