Ελληνική κουζίνα στην καρδιά του Hollywood

Ελληνική κουζίνα στην καρδιά του Hollywood

4C07B6BBCC3BA01AD4E16234B6030FF7

Τον ερχόμενο Ιούνιο το Egyptian Theatre στο Hollywood αποκτά άρωμα και γεύσεις Ελλάδας. Το «Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομικού Κινηματογράφου Αθήνας» των «Ημερών Γαστρονομίας» συμμετέχει στο πλαίσιο του 10ου Los Angeles Greek Film Festival που θα πραγματοποιηθεί που θα πραγματοποιηθεί φέτος 1-5 Ιουνίου. Πρόκειται για μια δραστηριότητα που πραγματοποιείται για πρώτη φορά: μια εβδομάδα premium αντιπροσωπευτικών εκδηλώσεων ανάδειξης και προβολής της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, των μοναδικών προϊόντων της ελληνικής γης αλλά και επιλεγμένων κινηματογραφικών έργων με επίκεντρο την γεύση.

Οι «Ημέρες Γαστρονομίας» προσκαλούν ενδιαφερόμενους δημιουργούς να υποβάλλουν τα κινηματογραφικά έργα τους καθώς και εξωστρεφείς φορείς και επιχειρήσεις από τον χώρο της γαστρονομίας να συμμετέχουν σε μια σημαντική πρωτοβουλία για την διεθνοποίηση της ελληνικής γαστρονομίας. Στόχος της συνεργασίας LAGFF και AICFF, η διεξαγωγή ενός ειδικού θεματικού αφιερώματος για τον γαστρονομικό ελληνικό κινηματόγραφο μέσα από την προβολή επιλεγμένων μεγάλου και μικρού μήκους έργων με θέμα την γεύση, την τροφή και την γαστρονομία. Παράλληλα σχεδιάζεται ένα στοχευμένο πρόγραμμα επικοινωνίας και προβολής σε σημαντικά αμερικανικά media με στόχο την ευρύτερη ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας και του προγράμματος εκδηλώσεων.

Το πρόγραμμα προβολών θα πλαισιωθεί από απολαυστικές εκδηλώσεις και εργαστήρια γευσιγνωσίας από σημαντικούς Έλληνες Chefs, γευστικές δοκιμές υψηλής ποιότητας προϊόντων από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς καθώς και executive εκδηλώσεις -industry days, στις οποίες θα προσκληθούν μέσω του συνεργαζόμενου αμερικανικού δικτύου επικοινωνίας, σημαντικοί εκπρόσωποι και opinion makers από τον χώρο της αμερικανικής αγοράς τροφίμων (food buyers), της εστίασης (chefs & restaurateurs) και της δημοσιογραφίας (food editors). Οι ενδιαφερόμενοι δημιουργοί καλούνται να υποβάλλουν τις συμμετοχές των έργων τους στην επίσημη σελίδα των «Ημερών Γαστρονομίας» έως τις 14 Μαρτίου 2016.

NO COMMENTS

Leave a Reply