Η Κρήτης και η Σίφνος στο Street View της Google

Η Κρήτης και η Σίφνος στο Street View της Google

ImageHandler (1)

Η Google «ψηφιοποιεί» περισσότερες Ελληνικές τοποθεσίες για να βοηθήσει ταξιδιώτες που προγραμματίζουν τις επόμενες διακοπές τους, στηρίζοντας έτσι τον τουριστικό κλάδο στην Ελλάδα. Με το Street View ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να μεταφερθεί στη Χαβάη υποβρυχίως, να επισκεφτεί το Grand Canyon ή ακόμα να κάνει πεζοπορία στο Macchu Picchu. Το Street View όμως μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο σύντροφο στη διοργάνωση ενός ταξιδιού και στην Ελλάδα.

Από σήμερα, όσοι σκέφτονται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να πάνε στο Street View από την επιφάνεια εργασίας τους ή να χρησιμοποιήσουν το Street View στο Google Maps app για Android ή iOS, για να έχουν μια προεπισκόπηση του αεροδρομίου της Αθήνας πριν φύγουν για ταξίδι, μειώνοντας έτσι περιττό άγχος του ταξιδιού. Το Street View δίνει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να δουν τους διαδρόμους, τα σημεία για check-in, τον χώρο παραλαβής αποσκευών, τους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου και τα μαγαζιά, πολύ πριν την προσγείωση. Προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία περιήγησης στα όμορφα νησιά της Κρήτης και της Σίφνου, ανακαλύπτοντας περισσότερα κρυφά μονοπάτια και μοναδικά σημεία αυτών των πανέμορφων θησαυρών της Μεσογείου. Χάρη στο Street View Trekker Loan Programme, δύο τοπικοί οργανισμοί – όπως ο Δήμος της Χερσονήσου και o Δήμος Σίφνου – είχαν την ευκαιρία να συλλέξουν μοναδικές εικόνες από τα νησιά: από λευκές παραλίες μέχρι λιμάνια και πεζοπορικές διαδρομές – για να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες να επιλέξουν τι τους αρέσει παραπάνω καθώς σχεδιάζουν το επόμενο τους ταξίδι.

Με τις νέες αυτές εικόνες, η Google συνεχίζει να επενδύει στη δέσμευσή της να ενισχύσει τον Ελληνικό τουριστικό κλάδο, προωθώντας τις ομορφιές της Ελλάδας σε χρήστες παγκοσμίως και βοηθώντας τους να προγραμματίσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα. Η δέσμευση αυτή είναι μέρος της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online, η οποία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά παρέχει στους επαγγελματίες του τουρισμού και στις επιχειρήσεις σε όλη την χώρα δωρεάν εκπαίδευση και διαδικτυακά εργαλεία, έτσι ώστε να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τα οφέλη του διαδικτύου.

NO COMMENTS

Leave a Reply