Ελληνικής καταγωγής το αστέρι του fitness στο Instagram

Ελληνικής καταγωγής το αστέρι του fitness στο Instagram

590_11c1c8eede8e36e38bd018d6948cfe3e-1

Οι New York Times κάνουν ένα αφιέρωμα στην ελληνικής καταγωγής «βασίλισσα» της γυμναστικής και πολυβραβευμένη personal trainer Kayla Itsines ή όπως την αποκαλούν στο άρθρο με τίτλο «Η Kayla Itsines κερδίζει οπαδούς στο Instagram, με ένα ποστάρισμα με κοιλιακούς τη φορά». Έχει τουλάχιστον 4,6 εκατομμύρια ακολούθους στο  Instagram και σύμφωνα με τους NY Times είναι το μεγαλύτερο αστέρι του fitness στο Instagram.

Η δημοφιλής ενημερωτική ιστοσελίδα της Αυστραλίας, Advertiser την είχε συμπεριλάβει στη λίστα με τους 10 ανθρώπους που ενέπνευσαν την Νότια Αυστραλία για το 2015. Η Kayla μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Tobias Pearce ξεκίνησαν ένα ταξίδι προς την επιτυχία και τη δόξα πριν από 8 χρόνια και πλέον έχουν χτίσει μια αυτοκρατορία στον τομέα της γυμναστικής. Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από το αφιέρωμα:

Από μικρή η Kayla Itsines είχε την γυμναστική στη ζωή της, όταν ήταν παιδί και ήθελε να πάει οπουδήποτε, στο σπίτι ενός φίλου, στην παιδική χαρά, στην παραλία, ο πατέρας της την έβαζε να κάνει, ας πούμε, 10 push-ups ή 40 situps πρώτα. Η ζωή της Itsines ακούγεται ειδυλλιακή, αλλά σε αντίθεση με τους περισσότερους ανθρώπους στα κοινωνικά δίκτυα, δείχνει ελάχιστα από την προσωπική της ζωή. Παρόλα αυτά το Instagram της, στο οποίο έχει τουλάχιστον 4,6 εκατομμύρια οπαδούς, είναι γεμάτο από παροιμίες που προσφέρουν κίνητρο και τις φωτογραφίες των κοιλιακών της, τον ορισμό του 6 pack!

NO COMMENTS

Leave a Reply