Αυξημένη η κίνηση στα εκλογικά κέντρα της Αστόριας

Αυξημένη η κίνηση στα εκλογικά κέντρα της Αστόριας

EKLOGES-NEW-YORK-APRIL-192016-DSC_3484-620x300 (1)

Αυξημένη ήταν η προσέλευση των ψηφοφόρων στα εκλογικά κέντρα της Αστόριας και των άλλων περιοχών του Κουίνς και θύμιζε περισσότερο γενικές παρά προκριματικές εκλογές. Στο εκλογικό κέντρο που είχε στηθεί στο Δημόσιο σχολείο PS-84 στο Ντίτμαρς συναντήσαμε αρκετούς ομογενείς μεταξύ των οποίων και τον πολιτειακό γερουσιαστή της Αστόριας Μιχάλη Γιάνναρη.
Αν και μερικοί απέφυγαν να αποκαλύψουν την πρόθεση ψήφου, εν τούτοις όλοι τους θεώρησαν πολύ σημαντικές τις προκριματικές εκλογές διότι στη Νέα Υόρκη θα κριθεί εν πολλοίς η τύχη τόσο της Χίλαρι Κλίντον όσο και του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πολιτειακός βουλευτής Μιχάλης Γιάνναρης μιλώντας στον «Εθνικό Κήρυκα» επεσήμανε ότι οι εκλογές είναι πολύ σημαντικές και κάλεσε τους ομογενείς να σπεύσουν στα εκλογικά κέντρα, διότι η ψήφος τους σ’ αυτές τις εκλογές έχει μεγάλη βαρύτητα. Ερωτηθείς εάν ψήφισε υπέρ της Χίλαρι Κλίντον είτε του Μπέρνι Σάντερς επεσήμανε ότι εξ αρχής στήριξε την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι, διότι «είναι η μόνη από τους υποψηφίους που γνωρίζει σε βάθος τα θέματα που αφορούν την Ομογένεια, την Ελλάδα και την Κύπρο, διότι είχε διατελέσει υπουργός των Εξωτερικών».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι είναι και ίδιος στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιος αντιπρόσωπος της Αστόριας στο επικείμενο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος στην Φιλαδέλφεια.
Οι εκλογές έχουν ιδιαίτερη σημασία για δύο εκλογικές περιφέρειες και συγκεκριμένα για το Μανχάταν και το Ρόκβιλ Σέντερ του Λονγκ Αϊλαντ, όπου διεξάγονται οι ειδικές εκλογές για την εκλογή πολιτειακού βουλευτή στην έδρα του Σέλντον Σίλβερ και πολιτειακού γερουσιαστή στην έδρα του ομογενή Ντιν Σκέλου. Αμφότεροι ήταν πρόεδροι της πολιτειακής Βουλής και της Γερουσίας, αντίστοιχα, και έχουν κατηγορηθεί για διαφθορά.

NO COMMENTS

Leave a Reply