Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα

Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα

TheHuntsman_Quad_KeyArt_LoRes

Για μια ακόμη φορά η αγαπημένη «Χιονάτη» των αδελφών Γκριμ, πυροδοτεί μια φαντασμαγορική περιπέτεια η οποία μας ταξιδεύει σε ένα φανταστικό κόσμο με μεσαιωνικές αναφορές, έχοντας στο πρωτοκλασάτο καστ της τους Κρις Χέμσγουορθ, Τζέσικα Τσαστέιν, Έμιλι Μπλαντ, Σαρλίζ Θερόν, σε σκηνοθεσία Σέντρικ Νίκολας Τρόγιαν. Η πρώτη ταινία «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός», αποτελούσε μία εναλλακτική αφήγηση της ιστορίας της Χιονάτης. Η δεύτερη «Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα», έχει ως κεντρικό χαρακτήρα τον κυνηγό της Χιονάτης σε μία νέα παραμυθένια περιπέτεια και μοιάζει με μια δελεαστικότατη κινηματογραφική πρόταση.

Η υπόθεση της ταινίας: Πολλά χρόνια προτού πεθάνει από το ξίφος της Χιονάτης, η κακιά βασίλισσα Ραβένα είχε προδώσει, ύπουλα, την καλόκαρδη αδερφή της Φρέια, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η δύναμη του πάγου μέσα της. Η Φρέια, η νεαρή βασίλισσα του πάγου, αποσύρεται σε ένα βασίλειο στο Βορρά όπου εκπαιδεύει έναν επίλεκτο στρατό κυνηγών, μεταξύ των οποίων τον Έρικ, για να την προστατεύει κι από τον οποίο ζητά ένα μονάχα πράγμα: να μην αγαπήσει ποτέ. Όταν ξεσπά πόλεμος ανάμεσα στις δύο βασίλισσες, ο Έρικ βρίσκεται στη μέση και προσπαθεί με τη βοήθεια της αγαπημένης του Σάρα να δώσει τη μάχη υπέρ του Καλού. Η Ραβένα δεν έχει πει την τελευταία της λέξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς το σενάριο έχει γράψει ο Έβαν Σπηλιωτόπουλος, ενώ τη φωτογραφία υπογράφει ο Φαίδων Παπαμιχαήλ. Ο Έβαν Σπηλιωτόπουλος, γεννημένος στην Αθήνα, είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στην Μέκκα του Παγκόσμιου Κινηματογράφου, γνωστός για τις ταινίες «Ηρακλής» με τον Ντουέιν Τζόνσον, «Winnie Τhe Pooh», «Tinker Bell», «The Lost Treasure», μεταξύ πολλών άλλων. Οι τελευταία του δουλειά είναι το ριμέικ της ταινίας «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» με την Έμμα Γουάτσον που αναμένεται στις οθόνες το 2017.

* Η ταινία βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 28 Απριλίου σε διανομή UIP (και σε 3D).

NO COMMENTS

Leave a Reply