Κόλιν Φάρελ-Γιώργος Λάνθιμος σε νέα συνεργασία

Κόλιν Φάρελ-Γιώργος Λάνθιμος σε νέα συνεργασία

997017_FDFD

Μετά την επιτυχημένη πρώτη συνεργασία τους για τον “Αστακό” το δίδυμο Κόλιν Φάρελ-Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζουν νέα συνεργασία αυτή τη φορά για την επερχόμενη ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη “The Killing of a Sacred Deer”, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε Variety.

Για την νέα ταινία, τα γυρίσματα  αναμένεται να ξεκινήσουν τον Αύγουστο, ο Γιώργος Λάνθιμος θα συνεργαστεί εκ νέου και με τον Ευθύμη Φιλίππου και τους παραγωγούς Element Pictures και Film4 – όπως και στο “The Lobster”. Το στόρι της ταινίας, στο σενάριο της οποίας συμμετέχει και ο Λάνθιμος, είναι εμπνευσμένο από μια τραγωδία του Ευριπίδη κι εστιάζει στον Steven, έναν χαρισματικό χειρουργό, και ένα έφηβο αγόρι που προσπαθεί να τον εντάξει στην διαλυμένη οικογένειά του.

Όταν οι πράξεις του αγοριού γίνονται κάποια στιγμή υπερβολικά μοχθηρές, η ζωή του Steven θα αρχίσει να καταρρέει ώσπου θα αναγκαστεί να κάνει μια αδιανόητη θυσία. Το “Sacred Deer” είναι ένα από τα πολλά projects που ο Λάνθιμος θα κάνει σε συνεργασία με τις Element και Film4. Στα σκαριά είναι επίσης το “The Favourite” με τους Olivia Colman, Emma Stone και Rachel Weisz.

NO COMMENTS

Leave a Reply