Ψηφίστε εδώ την Ελληνίδα υποψήφια Miss USA

Ψηφίστε εδώ την Ελληνίδα υποψήφια Miss USA

newego_LARGE_t_1101_54685484_type13145

Στις 5 Ιουνίου μια Ελληνίδα καλλονή, η οποία ξεχωρίζει όχι μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για τη δύναμη της ψυχής της, θα διεκδικήσει τον τίτλο της Miss USA. Η Έλενα Λακουάτρα αποτελεί έμπνευση και πρότυπο για τα άτομα με αναπηρία που θέλουν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή, αφού παρόλο που έχασε την ακοή της σε ηλικία μόλις 4 ετών, έχει καταφέρει να διαγράψει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στο μόντελινγκ αλλά και στην τηλεοπτική δημοσιογραφία.

Η 24χρονη Miss Pennsylvania, η οποία ακούει με τη βοήθεια ενός εξελιγμένου κοχλιακού εμφυτεύματος, αναφέρεται με κάθε ευκαιρία στην Ελλάδα και, όπως ανέφερε η μητέρα της στο “Έθνος της Κυριακής” είναι ιδιαίτερα περήφανη για την ελληνική καταγωγή της και την πατρίδα της Ιθάκη, την οποία επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι. Μάλιστα εφόσον κερδίσει τον τίτλο, θα είναι η πρώτη φορά που και η Miss USA και η Miss America (Βασιλική Καντρέλ) θα είναι Ελληνίδες.

Στο παρακάτω link μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι τις 4 Ιουνίου την Ελληνίδα υποψήφια Miss USA (Miss Pennsylvania) για να μπει στις 15 φιναλίστ του διαγωνισμού (κάθε χρήστης μπορεί να ψηφίζει έως και 10 φορές την ημέρα): Vote.missusa.com

NO COMMENTS

Leave a Reply