Αυτό είναι το νέο αδιάβροχο iPhone 7

Αυτό είναι το νέο αδιάβροχο iPhone 7

57d06b081dc524164e8b4803

H Apple παρουσίασε το απόγευμα της Τετάρτης στο Σαν Φραντσίσκο το νέο iPhone 7 και 7 Plus καθώς και το νέο Apple Watch 2. Η κάμερα του iPhone 7 έχει αισθητήρα 12MP, είναι 60% πιο γρήγορο με διάφραγμα 1.8f, ενώ τo iPhone 7 Plus έχει 2 κάμερες 12MP! Μία με φακό ευρυγώνιο 28mm και μία με τηλεφακό 56mm για να μπορεί η συσκευή να έχει οπτικό ζουμ. Η Apple επεσήμανε ότι η κάμερα του iPhone δεν θα αντικαταστήσει τις DSLR, ωστόσο τόνισε ότι είναι η καλύτερη κάμερα που έχουν φτιάξει μέχρι σήμερα για το διάσημο κινητό. Η οθόνη του iPhone 7 είναι Retina HD, 25% πιο φωτεινή με ακόμα πιο ζωντανά χρώματα ενώ τα ηχεία, για πρώτη φορά, είναι στερεοφωνικά, με ένα στο πάνω μέρος κι ένα στο κάτω.

Τα ακουστικά θα είναι ασύρματα, θα έχουν αυτονομία 5 ώρες και 24 ώρες μέσα στην ειδική θήκη τους. Επίσης θα συνδέονται αυτόματα με το iPhone και το Apple Watch. O επεξεργαστής του θα είναι 4πύρηνος και 40% πιο γρήγορος από αυτόν του iPhone 6, ενώ θα διαθέτει και ειδικό chip για τη διαχείριση πόρων με σκοπό τη μεγαλύτερη αυτονομία της μπαταρίας. Επίσης, το νέο iPhone 7 θα είναι το πρώτο αδιάβροχο μοντέλο. Πριν την ανακοίνωση του Iphone έγινε ένα περίεργο tweet από τον επίσημο λογαριασμό της Apple στο Twitter για το iPhone 7, το οποίο έλεγε ότι το κινητό θα είναι αδιάβροχο. Το συγκεκριμένο tweet διαγράφηκε αμέσως, ωστόσο, ήταν 100% αληθινό, όπως αποδείχθηκε στην παρουσίαση.

To νέο Apple Watch 2, το οποίο μεταξύ άλλων θα σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις Pokemon GO. Το νέο ρολόι είναι εμφανισιακά ίδιο με το πρώτο, ωστόσο θα είναι αδιάβροχο μέχρι 50 μέτρα και πλέον θα ονομάζεται Apple Watch Series 2. To συγκεκριμένο μοντέλο θα έχει νέες λειτουργίες κολύμβησης, νέο επεξεργαστή 2 φορές πιο γρήγορος από το πρώτο Apple Watch, φωτεινότερη οθόνη, αλλά και ενσωματωμένο GPS. Η τιμή του Apple Watch Series 2 θα ξεκινάει από 369$ ενώ το Apple Watch Series 1 με το νέο επεξεργαστή θα ξεκινάει από τα 269$ και θα είναι διαθέσιμα από τον Οκτώβριο. Ο Tim Cook μίλησε νωρίτερα για το Apple Music και τους 17 εκατομμύρια συνδρομητές του αλλά και το AppStore και την τρομακτική ανάπτυξη που παρουσίασε τους 2 τελευταίος μήνες.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι τo Super Mario Run είναι το νέο παιχνίδι που θα έρθει από τη Nintendo στις iOS συσκευές και θα είναι διαθέσιμο πριν τα Χριστούγεννα μέσα στο 2016 ενώ παράλληλα έχουν ετοιμαστεί και stickers “Super Mario” για τo iMessage. H Apple παρουσίασε, επίσης, το νέο iWork, με το οποίο μπορείς να επεξεργάζεσαι αρχεία ταυτόχρονα με άλλους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αντλήθηκαν από την παρουσίαση, στην Ελλάδα φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου. H τιμή του iPhone 7 θα ξεκινάει από τα 649$ και στα 32GB ενώ του iPhone 7 Plus θα ξεκινάει από 769 και θα κυκλοφορήσουν στις πρώτες χώρες στις 16 Σεπτεμβρίου.

NO COMMENTS

Leave a Reply