Εκλογική βραδιά θρίλερ στις ΗΠΑ

Εκλογική βραδιά θρίλερ στις ΗΠΑ

590_8b27abb652b035b6e7cf484c2cd5fbbc

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο πλανήτης τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης θρίλερ. Λεπτό προς λεπτό το εκλογικό θρίλερ στις ΗΠΑ. Τα δεδομένα στις αμερικανικές εκλογές αλλάζουν ψήφο την ψήφο με τον Ντόναλτ Τραμπ αυτή την ώρα να προηγείται. Σύμφωνα με την μέχρι τώρα καταμέτρηση, ο Τραμπ έχει 244 εκλεκτορικές ψήφους ενώ η Χίλαρι Κλίντον 209. Ο Τραμπ έχει κερδίσει την Ιντιάνα, το Κεντάκι και τη Δυτική Βιρτζίνια, έχοντας συγκεντρώσει 24 εκλέκτορες, ενώ έχει το προβάδισμα σε Τζόρτζια, Νέο Χάμπσαϊρ, Βόρεια Καρολίνα, Οκλαχόμα και Οχάιο. Η Χίλαρι Κλίντον πήρε το Βερμόντ των 3 εκλεκτόρων και προηγείται επίσης σε Βιρτζίνια και Νότια Καρολίνα.

Ίσως ορισμένοι Αμερικανοί το εννοούσαν σοβαρά όταν απειλούσαν να μεταναστεύσουν στον Καναδά εάν ο Ρεπουμπλικανός Ντόναλντ Τραμπ επικρατήσει στις προεδρικές εκλογές… Ο κυριότερος ιστότοπος της καναδικής υπηρεσίας μετανάστευσης αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα λειτουργίας, προφανώς λόγω της μεγάλης αύξησης της κίνησης, καθώς ο μεγιστάνας των ακινήτων πήρε το προβάδισμα σε πολλές Πολιτείες-κλειδιά και διαφαινόταν προοπτική νίκης του στην αναμέτρηση.

Ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου στις ΗΠΑ, στον Καναδά και την Ασία είδαν ένα μήνυμα σφάλματος του εξυπηρετητή όταν προσπάθησαν να προσπελάσουν τον ιστότοπο http://www.cic.gc.ca/. Η ισοτιμία του αμερικανικού δολαρίου βυθίστηκε, καθώς η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, προκάλεσε πανικό στις διεθνείς χρηματοοικονομικές αγορές, με τους επενδυτές να βρίσκονται αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο μιας εκλογικής νίκης του Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικού υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων.

 

NO COMMENTS

Leave a Reply