Σε «κόκκινο» συναγερμό το Λος Άντζελες

Σε «κόκκινο» συναγερμό το Λος Άντζελες

aaalo-708

Ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι ασφάλειας στις ΗΠΑ και αξιωματούχοι των αρχών ασφαλείας στο Λος Άντζελες ειδοποιήθηκαν από τις αρχές ασφάλειας άλλης χώρας για μία απειλή κατά του δικτύου των σιδηροδρόμων στην πόλη ( Red Line commuter rail system) αυξάνοντας τα μέτρα ασφάλειας. Παράλληλα, οι αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση προς τους πολίτες.

Σύμφωνα με αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφάλειας, για την απειλή αυτή, ενημερώθηκε το FBI, από τις υπηρεσίες ασφάλειας άλλης χώρας, όπου κι εντοπίστηκε η απειλή, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιηθεί η χώρα. “Πρόκειται για επικείμενη απειλή,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Τσάρλι Μπεκ, στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων. “Ωστόσο, η αξιοπιστία της, χρειάζεται περαιτέρω επιβεβαίωση,” τόνισε ο ίδιος.

Ένας άντρας που τηλεφώνησε στις υπηρεσίες ασφάλειας της ξένης χώρας, ενημέρωσε τις αρχές για επικείμενη επίθεση στα σταθμό τρένου κατά μήκος του δρόμου όπου βρίσκεται το θεματικό πάρκο των εγκαταστάσεων παραγωγής ταινιών (Universal Studios).

NO COMMENTS

Leave a Reply