Εκτροχιασμός τρένου στο Μπρούκλιν με δεκάδες τραυματίες

Εκτροχιασμός τρένου στο Μπρούκλιν με δεκάδες τραυματίες

Τους 103 έχουν φτάσει οι τραυματίες -σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία- από εκτροχιασμό τρένου στον τερματικό σταθμό Atlantic του Μπρούκλιν, με τα αίτια να μην έχουν διευκρινιστεί ακόμα. Πάνω σε πόρτα του τοπικού σταθμού προσέκρουσε το τρένο, με τον εκτροχιασμό να έχει μπλοκάρει πολλά δρομολόγια.

Σοκαρισμένη ήταν επιβάτης του τρένου δήλωσε πως «δεν κατάλαβα τι συνέβη, το μόνο που θυμάμαι είναι πως βρέθηκα στο πάτωμα». Άλλος επιβάτης αφηγείται: «Καθώς το τρένο πλησίαζε στο σταθμό, όλα φαίνονταν κανονικά και ο κόσμος είχε σηκωθεί και είχε κινηθεί προς τις πόρτες για να αποβιβαστεί». «Τότε όλοι τρανταχτήκαμε, ο κόσμος πετάχτηκε, καπνός άρχισε να γεμίζει το μπροστινό μέρος του τρένου και της πλατφόρμας», παρέθεσε και πρόσθεσε πως «οι πόρτες δεν άνοιγαν και επικράτησε λίγος πανικός».

Και κατέληξε λέγοντας: «Μόλις οι πόρτες άνοιξαν ο κόσμος πετάχτηκε έξω. Το πρώτο βαγόνι είχε συγκρουστεί και εκτροχιαστεί, ενώ σπασμένα γυαλιά υπήρχαν παντού, όπως και καπνός». Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι περισσότεροι επιβάτες χτύπησαν στο λαιμό και στην πλάτη. Αρκετά άτομα μεταφέρθηκαν με φορεία, ενώ ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε πολλούς επιβάτες να κάθονται έξω από το τρένο, κρατώντας παγοκύστες στο κεφάλι τους.

NO COMMENTS

Leave a Reply