Πυροβολισμοί σε αεροδρόμιο στη Φλόριντα

Πυροβολισμοί σε αεροδρόμιο στη Φλόριντα

Συναγερμός σήμανε σήμερα στο αεροδρόμιο της Φλόριντα των ΗΠΑ όταν ένοπλος άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως τους πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα και έξω από το κτήριο του αεροδρομίου. Σύμφωνα με το Russia Today είναι ένας ο δράστης και 13 τα θύματα των πυροβολισμών. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πέντε νεκρούς. Νέοι πυροβολισμοί και σκηνές πανικού και άλλοι ένοπλοι φαίνονται να υπάρχουν στο αεροδρόμιο της Φλόριντα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο ακόμα τραυματίες και πυροβολισμούς.

Εκπρόσωπος του σερίφη της περιοχής, μιλώντας στο CBSN δεν επιβεβαίωσε την ταυτότητα του πρώτου δράστη, ο οποίος φέρεται να είναι αμερικανός, γεννημένος στο New Jersey, ενώ τόνισε πως πρώτο μέλημα των αρχών αυτή τη στιγμή, είναι να απομακρύνουν τον κόσμο από τον χώρο του αεροδρομίου.  Πηγές της αστυνομίας ανέφεραν ότι ο δράστης έχει συλληφθεί.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν σκηνές όπου άνθρωποι σε κατάσταση πανικού έτρεχαν να σωθούν, την ώρα που άλλοι κατέφευγαν ακόμα και στον διάδρομο προσγείωσης απογείωσης του αεροδρομίου για να γλιτώσουν, όπως διακρίνεται και στις εικόνες που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα σε απευθείας σύνδεση. Η αστυνομία δείχνει να έχει αναλάβει τον έλεγχο, αλλά δεν επιτρέπει σε κανέναν να εξέλθει ή αν εισέλθει, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα και να είναι ασφαλής η περιοχή. Οι αμερικανικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής ενέργειας.

NO COMMENTS

Leave a Reply