Μέριλ Στριπ: Η επίθεση στον Τραμπ και η ομιλία που έγραψε ιστορία

Μέριλ Στριπ: Η επίθεση στον Τραμπ και η ομιλία που έγραψε ιστορία

Βραδιά Χρυσών Σφαιρών η χθεσινή και την παράσταση “έκλεψε” χωρίς αμφιβολία η πολυβραβευμένη ηθοποιός η οποία κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα “σφάζοντας” με το γάντι τον νικητή των φετινών προεδρικών εκλογών, χωρίς να αναφέρει καν το όνομά του. Η ηθοποιός Μέριλ Στριπ μετέτρεψε την ομιλία αποδοχής βραβείου στη φετινή τελετή για την απονομή των βραβείων Χρυσής Σφαίρας, σε μια καυστική επίθεση, κατά του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας ότι συγκλονίστηκε από την κίνησή του να μιμηθεί ρεπόρτερ με αναπηρία, στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

“Υπήρξε μία ερμηνεία τη χρονιά αυτή που με συγκλόνισε” δήλωσε χαρακτηριστικά η 67χρονη Στριπ. “Μου ράγισε την καρδιά. Όχι επειδή ήταν κάτι καλό. Ήταν η στιγμή που ο άνθρωπος που ζητούσε να εκλεγεί στην πιο αξιοσέβαστη θέση στη χώρα μας, μιμήθηκε έναν ρεπόρτερ με αναπηρία”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Στριπ.

Η Μέριλ Στριπ είναι χωρίς αμφιβολία η πιο σπουδαία ηθοποιός της γενιάς της ενώ ανήκει στο Πάνθεον των πιο σημαντικών ηθοποιών που πέρασαν ποτέ στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου. Οι υπεύθυνοι για τις Χρυσές Σφαίρες, φέτος, αποφάσισαν να την τιμήσουν με το βραβείο για τη συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο και εκείνοι άρπαξε την ευκαιρία να ταράξει τα νερά με τον λόγο που εκφώνησε παραλαμβάνοντας το βραβείο.

NO COMMENTS

Leave a Reply