Οταν η μαγεία του κινηματογράφου, συναντά την Ελλάδα

Οταν η μαγεία του κινηματογράφου, συναντά την Ελλάδα

Μια μοναδική ευκαιρία για τους Έλληνες και Κύπριους κινηματογραφιστές, δημιουργούς, σκηνοθέτες, παραγωγούς, να αναδείξουν την χώρα μας σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τα όνειρα και οι προσδοκίες, τα οράματα και οι φιλοδοξίες απαιτούν θέληση και ευρηματικότητα. Το 48Film Project HELLAS 2017Respect Greece, σε προσκαλεί να νιώσεις την ένταση και τη δύναμη του εαυτού σου, να αισθανθείς την απόλυτη δράση και να απογειώσεις το ταλέντο σου! Είσαι ένας από αυτούς που θα ανακαλύψουν τη μαγεία της ενεργητικότητας, τη δυναμική μιας ομάδας που διασκεδάζει κάνοντας τα όνειρά της πραγματικότητα! Η συνεργασία και η ομαδικότητα συναντούν τη μοναδικότητα του κάθε συμμετέχοντα και ολοκληρώνουν το στόχο!

Είναι η δική σου ευκαιρία να προβληθεί η ταινία σου στο DIRECTORS GUILD OF AMERICA στο Hollywood! Το σπίτι των μεγαλύτερων σκηνοθετών του πλανήτη, μπροστά σε αυτούς που αποφασίζουν στην Μέκκα του παγκόσμιου κινηματογράφου. Σε επιφανείς σκηνοθέτες, παραγωγούς, agents, managers, χρηματοδότες χολιγουντιανών παραγωγών. RESPECT GREECE! Αυτό είναι το μήνυμα που θα διαδώσει η κάθε ταινία ανεξαρτήτως προσέγγισης. Μέχρι και τις 30 Απριλίου 2017 οι ομάδες θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει και ανεβάσει την ταινία τους στο επίσημο web site του 48FILM Project: https://www.48filmproject.com. Κάνε τώρα register την ομάδα σου και γίνε ΕΣΥ ένας από τους 30 μεγάλους νικητές που θα έχουν την τύχη να προβάλουν την ταινία τους στο Los Angeles των Η.Π.Α.

Η διαδικασία είναι απλή. Οι κανόνες είναι απλούστατοι. Εγγραφή στο: https://www.48filmproject.com/hellas
• Συμμετέχετε ηλεκτρονικά από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα ή στην Κύπρο. Μέσα στην εβδομάδα ή το Σαββατοκύριακο, πρωί ή βράδυ, η τέχνη είναι ελεύθερη..
• Θέμα: RESPECT GREECE
• Ανεβάστε την ταινία σας on line. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο Internet
• Κερδίστε το μεγάλο βραβείο των 5000 δολλαρίων σε μετρητά και βραβεία και ελάτε σε επαφή με τους διεθνώς αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου στο Hollywood

NO COMMENTS

Leave a Reply