Ο Τζον Κατσιματίδης ενδιαφέρεται να γίνει Δήμαρχος της Νέας Υόρκης;

Ο Τζον Κατσιματίδης ενδιαφέρεται να γίνει Δήμαρχος της Νέας Υόρκης;

Ο ομογενής επιχειρηματίας, Τζον Κατσιματίδης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο διεκδίκησης εκ νέου της δημαρχίας της Νέας Υόρκης του χρόνου, σύμφωνα με δημοσίευμα της «New York Post». Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο δισεκατομμυριούχος ομογενής ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας του «The National Herald» με τους πιο πλούσιους Έλληνες της Αμερικής με περιουσία 3,4 δισ. δολ., εθεάθη σε συνάντηση – γεύμα στο «Empire Steak House», με ανθρώπους χάραξης στρατηγικής και πιθανούς συμβούλους. Μεταξύ αυτών και ο Ρομπ Κόουλ, συνεργάτης για χρόνια του πρώην κυβερνήτη Τζορτζ Πατάκι.

O κ. Κατσιματίδης είναι ο πρώτος ομογενής ο οποίος διεκδίκησε τη δημαρχία της Νέας Υόρκης το 2013, αλλά έχασε με μικρή διαφορά στην αναμέτρηση στις προεκλογικές εκλογές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος με τον Τζο Λότα. «Αντέχω για έναν ακόμη αγώνα μέσα μου», είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες ο ίδιος, σημειώνοντας ότι ενδεχομένως να αναμετρηθεί και με την γερουσιαστή, Κίρστεν Τζίλιμπραντ το 2018.

Την Τρίτη, ο κ. Κατσιματίδης δήλωσε στην «New York Post»: «Εχουμε συναντήσεις με ανθρώπους τις τελευταίες 15 ή 20 ημέρες σχετικά με την πιθανότητα να τους συμπεριλάβουμε στην εκστρατεία αν τελικά μετέχουμε σε αυτή». Με αυτή τη δήλωση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης…

NO COMMENTS

Leave a Reply