Ο Τραμπ στέλνει πρεσβευτή τον Πρίμπους στην Ελλάδα;

Ο Τραμπ στέλνει πρεσβευτή τον Πρίμπους στην Ελλάδα;

Για υποβάθμιση του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίπους κάνει λόγο η Washington Post, που αναφέρει πως στο πλαίσιο ενός ριζικού ανασχηματισμού, ο πρόεδρος των ΗΠΑ στέλνει τον ομογενή πρεσβευτή στην Ελλάδα. Καθώς ο Τραμπ ταλανίζεται από το σκάνδαλο με υψηλόβαθμα στελέχη του που φέρεται να είχαν διασυνδέσεις με Ρώσους αξιωματούχους, σκέφτεται την ολική αναμόρφωση του σχήματος των έμπιστων προσώπων του, καθώς πολλά από αυτά έπεσαν σε δυσμένεια.

Αμέσως μετά το πρώτο ταξίδι του στο εξωτερικό γνωστοποιήθηκε η παραίτηση του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου Μάικ Ντάμπκι. Ο γαμπρός του Τζάρεντ Κούσνερ είναι στο στόχαστρο του FBI για επαφές με Ρώσους αξιωματούχους.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ορισμένοι συνεργάτες του Τραμπ ανέφεραν ότι υπήρξαν συνομιλίες την περασμένη Παρασκευή σχετικά με την πιθανότητα να υπηρετήσει ο Πρίμπους πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα- η μητέρα του είναι ελληνικής καταγωγής- ως ένας τρόπος για να τον απομακρύνει από τον Λευκό Οίκο χωρίς πολλές επιπτώσεις. Ωστόσο, ένα 24ωρο αργότερα, εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου αρνήθηκε αυτό το ενδεχόμενο, όπως αναφέρει η Washington Post.

NO COMMENTS

Leave a Reply