Ένοπλος άνοιξε πυρ σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης

Ένοπλος άνοιξε πυρ σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης

Ένοπλος άνοιξε πυρ στο νοσοκομείο Bronx Lebanon στη Νέα Υόρκη, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τρία τουλάχιστον θύματα και άγνωστο αριθμό τραυματιών ανάμεσά τους και γιατροί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης έπεσε νεκρός. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή. Σύμφωνα με το ABC, που επικαλείται επίσημες πηγές της αστυνομίας, υπάρχουν αρκετοί τραυματίες και τουλάχιστον 3 νεκροί. Πληροφορίες από τους NY Times αναφέρουν ότι τα 3 θύματα είναι είναι γιατροί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης είναι ψηλός, αδύνατος και φορά μπλε πουκάμισο με ιατρική ρόμπα. Η New York Daily ισχυρίζεται ότι υπήρχαν ίχνη αίματος που ξεκινούν από τον δεύτερο και φτάνουν ως τον 8ο όροφο. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για 5-6 ενδεχομένως και περισσότερους τραυματίες. Γιατροί, νοσοκόμοι και ασθενείς κλεδωθηκαν σε διάφορα δωμάτια του 16ου και 17ου ορόφου για να προστατευτούν.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα αναφέρουν ότι η αστυνομία εικάζει ότι ο δράστης είναι πρώην υπάλληλος του νοσοκομείου. Οι ίδιες πηγές μιλούν για έναν έγχρωμο άνδρα ο οποίος φορά ιατρική ρόμπα και περιφέρεται με ένα M16 στους ορόφους του νοσοκομείου. Σύμφωνα με ανεπίσημο λογαριασμό των ρεπουμπλικανών του Τενεσί ο δράτης έχει αναγνωριστεί από την αστυνομία ως ο dr. Χένρι Μπέλο.

NO COMMENTS

Leave a Reply