Δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

To Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποστηρίζει το Πρόγραμμα Εμβρυοκαρδιολογίας John H. Gutfreund στο νοσοκομείο παίδων στο ιατρικό κέντρο Montefiore με δωρεά ύψους $1 εκατομμυρίου.

Το Κέντρο Montefiore προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της απεικόνισης (imaging technology) για την παροχή υπηρεσιών καρδιακής φροντίδας στις εγκύους και στις οικογένειές τους.

«Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι περήφανο που τιμά τη μνήμη του καλού μας φίλου, και που στηρίζει την υπερσύγχρονη και ζωτικής σημασίας υπηρεσία του Ιατρικού Κέντρου Montefiore», δήλωσε ο κ. Ανδρέας Δρακόπουλος, Πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. «Η αφοσίωση του John Gutfreund και η δέσμευσή του στην κοινότητα για τη διευκόλυνση της πρόσβασης στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης αποτελούν πηγή έμπνευσης, και είμαστε περήφανοι που τιμούμε την κληρονομιά του, υποστηρίζοντας αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα».

Το πρόγραμμα προσφέρει επίσης ολοκληρωμένη καρδιακή φροντίδα για τις μέλλουσες μητέρες με σοβαρές παθήσεις όπως ο διαβήτης, ο Λύκος, και άλλες ασθένειες που μπορούν να επηρεάσουν την καρδιακή ανάπτυξη του εμβρύου.

Το ΙΣΝ πραγματοποίησε τη δωρεά προς τιμήν του αείμνηστου John M. Gutfreund, ο οποίος ήταν μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Κέντρου Montefiore. Ο John Gutfreund ήταν ένας πραγματικός Νεοϋορκέζος, το έργο του οποίου στο Montefiore και το Μπρονξ αποτελεί μαρτυρία της αδιάκοπης δέσμευσής του στη διασφάλιση ισότιμης πρόσβασης όλων σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

NO COMMENTS

Leave a Reply