Μαρία Μενούνος: Παντρεύτηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς σε… ζωντανή σύνδεση

Μαρία Μενούνος: Παντρεύτηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς σε… ζωντανή σύνδεση

Έπειτα από το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε, η Μαρία Μενούνος προχωρά τη ζωή της με τον πιο θεαματικό τρόπο. Η διάσημη παρουσιάστρια και ηθοποιός, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Κέβιν Αντεργκάρο, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μόλις 20 λεπτά πριν φύγει το 2017, σε… ζωντανή σύνδεση μέσα στη γεμάτη από κόσμο Times Square στη Νέα Υόρκη!

«Θα είμαι η πιο παγωμένη νύφη στην ιστορία» είπε η ίδια η στο instagram, λίγη ώρα νωρίτερα ανακοινώνοντας ότι επρόκειτο να παντρευτεί. Γαμπρός και νύφη, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, αντάλλαξαν όμορφα λόγια, με την Μενούνος έλαμπε μέσα στο κατάλευκο δαντελένιο νυφικό της. Ο Κέβιν είπε απευθυνόμενος στην γυναίκα του είπς: «Είσαι ευλογία όχι μόνο για τη ζωή μου, αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευλογία για ολόκληρο τον κόσμο και το γεγονός ότι δεν το συνειδητοποιείς σε κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή… Σ’ αγαπώ».

Η Μαρία ήταν εξίσου συναισθηματική, λέγοντας στον Kέβιν: «Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ… απλώς ήθελα τόσο πολύ να σε παντρευτώ πριν τη χειρουργική επέμβαση και μετά τη χειρουργική επέμβαση, και δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο τρόπο να το κάνω απ’ότι εδώ». Η Μαρία Μενούνος δήλωσε ότι αυτό ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ενώ στον γάμο παρευρέθηκαν και οι γονείς της.

Δείτε τα βίντεο:

NO COMMENTS

Leave a Reply