Ετήσιο Φόρουμ από την Capital Link για την Ελληνική Ναυτιλία

Ετήσιο Φόρουμ από την Capital Link για την Ελληνική Ναυτιλία

Η ομογενειακή εταιρεία Capital Link, την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, θα διοργανώσει στην Αθήνα το 9ο ομώνυμο Ετήσιο Φόρουμ για την Ελληνική Ναυτιλία, με τίτλο «Ευκαιρίες και Προκλήσεις». Στη σχετική ανακοίνωση Τύπου υπογραμμίζεται ότι το φόρουμ διοργανώνεται για μια ακόμη φορά σε συνεργασία με τα χρηματιστήρια της NASDAQ και του New York Stock Exchange.

«Η ελληνική ναυτιλία παραμένει σημαντικός πυλώνας αποτελώντας πάνω από το 20 τοις εκατό του παγκόσμιου στόλου. Παρά τις ασταθείς αγορές και την οικονομική ύφεση, οι Έλληνες επαγγελματίες της ναυτιλίας προσαρμόζονται συνεχώς στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, αναζητώντας την ανάπτυξη, καθώς και καινούργιες ευκαιρίες.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα γίνει παρουσίαση των σημερινών τάσεων και προοπτικών της παγκόσμιας οικονομίας στις κύριες αγορές βασικών προϊόντων, της ενέργειας και της Ναυτιλίας. Επίσης, οι συζητήσεις θα εξετάσουν τους τρόπους χρηματοδότησης από τη τραπεζική αγορά, από τη κεφαλαιαγορά και από άλλους εναλλακτικούς μηχανισμούς και πηγές χρηματοδότησης.

Το φόρουμ ελκύει σταθερά πάνω από 1.200 συνέδρους και είναι γνωστό για τη μεγάλη συμμετοχή από στελέχη εισηγμένων και ιδιωτικών ναυτιλιακών εταιρειών. «Το συνέδριο απευθύνεται σε ένα υψηλού επιπέδου ακροατήριο εφοπλιστών, θεσμικών επενδυτών, αναλυτών, συμβούλων επενδύσεων, επενδυτικών και εμπορικών τραπεζιτών και χρηματιστών, διαχειριστών πλοίων, μεσιτών πλοίων, ναυλωτών, ασφαλιστών, εμπειρογνωμόνων Ναυτικής Τεχνολογίας, νηογνωμόνων, επενδυτών εμπορικών τραπεζών, αναλυτών, οικονομολόγων, δικηγόρων, οικονομικών συμβούλων και οικονομικών μέσων μαζικής ενημέρωσης», τονίζεται στην ανακοίνωση.

 

NO COMMENTS

Leave a Reply