Ο ομογενής Γιώργος Τσούνης πρόεδρος του «Nassau University Medical Center»

Ο ομογενής Γιώργος Τσούνης πρόεδρος του «Nassau University Medical Center»

Ο ομογενής επιχειρηματίας κ. Γιώργος Τσούνης ορκίστηκε και το απόγευμα της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου ανέλαβε την προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Nassau University Medical Center.

Μιλώντας στον «Εθνικό Κήρυκα» ο κ. Τσούνης επεσήμανε ότι ποιεί ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο και για την Ομογένεια διότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα συστήματα υγείας του Λονγκ Αϊλαντ, το οποίο έχει πάνω από 400 γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και πάνω από 1.200 κλίνες.

Ο κ. Τσούνης είναι διορισμένος από την πρόεδρο της κομητείας Νάσο, κα Λώρα Κούραν, και για τον διορισμό του δεν απαιτήθηκε έγκριση από το νομοθετικό σώμα της κομητείας, το οποίο ελέγχεται από τους Ρεπουμπλικάνους.

Ο κ. Γιώργος Τσούνης είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Chartwell Hotels και ένας από τους υποστηρικτές του Δημοκρατικού Κόμματος. Προ τεσσάρων ετών ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Μπαράκ Ομπάμα τον πρότεινε για πρέσβη των ΗΠΑ στο Όσλο της Νορβηγίας και μάλιστα η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας είχε εγκρίνει την υποψηφιότητά του, αλλά σκόνταψε στην ολομέλεια της Γερουσίας.

NO COMMENTS

Leave a Reply