Αμερικανός πολίτης επέστρεψε πέτρες που είχε πάρει από την Ακρόπολη

Αμερικανός πολίτης επέστρεψε πέτρες που είχε πάρει από την Ακρόπολη

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπεύθυνοι του γραφείου του ΕΟΤ στη Νέα Υόρκη όταν είδαν τι περιείχε το ασυνήθιστο πακέτο που έλαβαν πριν από λίγο καιρό.

Όπως αποκάλυψε η επικεφαλής του με αναρτήσεις της στα social media, μέσα στο μικρό δεματάκι υπήρχε ένα σακουλάκι με τέσσερις πετρούλες και ένα πολύ σύντομο σημείωμα: «Λυπάμαι. Τις πήρα από ένα μονοπάτι στην Ακρόπολη της Ελλάδας πολλά χρόνια πριν.

Παρακαλώ να τις επιστρέψετε έγραφε ο μετανιωμένος για την πράξη του άγνωστος αποστολέας, ο οποίος αποφάσισε, έστω και χρόνια μετά, να επιστρέψει ταχυδρομικώς τις πέτρες που έκλεψε κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα για να απαλλαγεί από τις τύψεις!

«Μόλις έλαβα αυτό το γράμμα… Το περιεχόμενό του μου έφερε δάκρυα στα μάτια… Θα τις παραδώσουμε σήμερα κιόλας στο ελληνικό προξενείο της Νέας Υόρκης» έγραψε η κυρία Γκρέτα Καματερός στο προφίλ της στο facebook, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με τα hashtags #integrity (ακεραιότητα), #familyvalues (οικογενειακές αξίες), #honesty (ειλικρίνεια), #corevalues (βασικές αξίες).

NO COMMENTS

Leave a Reply