Με οικοδέσποινα τη Μελάνια η εκδήλωση για την ανεξαρτησία της Ελλάδας

Με οικοδέσποινα τη Μελάνια η εκδήλωση για την ανεξαρτησία της Ελλάδας

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους Έλληνες ομογενείς που θα δώσουν το παρών στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την Ανεξαρτησία της Ελλάδας στον Λευκό Οίκο, η οποία εφέτος θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου. Για πρώτη φορά σύζυγος προέδρου των ΗΠΑ πρόκειται να παραστεί στη γιορτή για την ελληνική επανάσταση που οδήγησε στη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους. Η γιορτή για την ανεξαρτησία της Ελλάδας στον Λευκό Οίκο ξεκίνησε επί προεδρίας Ρόναλντ Ρήγκαν τη δεκαετία του ’80 και πραγματοποιείται ανελλιπώς κάθε χρόνο.

Οι προσκλήσεις που στάλθηκαν πριν από λίγες ημέρες στους καλεσμένους, ανέφεραν ότι τους καλούν «ο Πρόεδρος και η κυρία Τράμπ» -και όχι μόνο ο Πρόεδρος, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα. Ειδικότερα, η κάθε πρόσκληση έγραφε: «The President and mrs Trump request the pleasure of your company at a reception in recognition of Greek Independence Day to be held at The White House on Thursday March 22, 2018…».

Παρών στην εκδήλωση θα είναι και ο αντιπρόεδρος της χώρας Μάικ Πενς. Μετά το δείπνο είναι προγραμματισμένη σύντομη ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον λόγω του τεταμένου κλίματος στο Αιγαίο και στη λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου ελέω τουρκικής προκλητικότητας.

NO COMMENTS

Leave a Reply