Μια Ελληνίδα, διοικητής σε τμήμα της Νέας Υόρκης

Μια Ελληνίδα, διοικητής σε τμήμα της Νέας Υόρκης

Είναι μισή Κρητικοπούλα και μισή Καλύμνια, αλλά διοικεί τον 17ο τομέα της αστυνομίας στη Νέα Υόρκη! Η Νικόλ Παπαμιχαήλ μεγάλωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, από Ελληνες γονείς που γνωρίστηκαν μέσα στο πλοίο, με το οποίο ταξίδευαν στις ΗΠΑ για να κυνηγήσουν μια καλύτερη ζωή και το αμερικανικό όνειρο.

Αρχικά, ακολούθησε το επάγγελμα της νοσοκόμας, γρήγορα όμως κατάλαβε ότι δεν ήταν αυτό που ονειρευόταν να κάνει στη ζωή της. «Κάθε μέρα κάποιος πέθαινε, κάθε μέρα κάποιος ήταν άρρωστος και ήταν κάτι που δεν άντεχα. Ως αστυνομικός δεν το βλέπεις αυτό κάθε μέρα. Καθημερινά συμβαίνει και κάτι άλλο» δήλωσε στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης.

Ο μπαμπάς από την Κάλυμνο και η μαμά από τα Χανιά, μιλούσαν μέσα στο σπίτι μόνο ελληνικά και για τον λόγο αυτόν η Νικόλ γνωρίζει καλά τη μητρική της γλώσσα. Όταν τους ανακοίνωσε πως θα γίνει αστυνομικός, ο πατέρας της χάρηκε, αλλά η μητέρα της ως κλασική Ελληνίδα μάνα αντέδρασε. Τελικά συμβιβάστηκε με την ιδέα, όμως περιμένει εναγωνίως να παντρευτεί η κόρη της και να κάνει οικογένεια!

 

NO COMMENTS

Leave a Reply